Actuele berichten

Voedselbos start cursus voor gezond eten

30 september 2014

voedselboom

Het Zuid-Hollands Landschap organiseert in samenwerking met het Voedselbos de cursus Eet Jezelf Gezond in Oostvoorne. Aan de hand van verschillende modules leer je om je gezondheid in eigen hand te hebben.

Feestdag in het Archeon: heerlijke dag vol lekkernijen

29 september 2014

Monument-120

Zaterdag 27 september vierden we ons 80 jarig bestaan én de start van onze samenwerking met het Archeon. Ruim 300 Beschermers, vrijwilligers en genodigden genoten van historische gerechten, vermaak en heerlijke streekproducten.

Opening waterbergingsgebied De Hooge Boezem

29 september 2014

Hooge Boezem - Maurice Kruk

Het waterbergingsgebied De Hooge Boezem achter Haastrecht is op 25 september officieel geopend door Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

Fruitplukdag aan de Diefdijk

12 september 2014

Fruit plukken langs de diefdijk - Idde Lammers

Op zaterdag 20 september wordt er een Fruitplukdag georganiseerd aan de Diefdijk 45 in Leerdam. Natuurlijk kunt u tijdens een ommetje even een sappig appeltje komen plukken, maar u kunt het geplukte fruit ook mee naar huis nemen.

Trouwen bij het Zuid-Hollands Landschap

8 september 2014

trouwen-in-het-bos-130px

De mooiste dag van je leven beleven in een bijzondere omgeving, midden in het bos? Vanaf nu is het mogelijk te trouwen in diverse natuurgebieden van het Zuid-Hollands Landschap.

Open Monumentendag is weer een belevenis

8 september 2014

Meisjeshuis

Tijdens Open Monumentendag zijn bezoekers van het Erfgoedhuis ZH en het Zuid-Hollands Landschap op twee locaties welkom. Op zaterdag 13 september is zowel het Meisjeshuis in Delft als het bezoekerscentrum Tenellaplas in de Duinen van Oostvoorne te bezoeken.