Disclaimer

De informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Toch is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Een bezoeker/ster van de internetsite van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap mag geen auteursrechtelijk beschermde werken openbaar maken, wijzigen of verveelvoudigen zonder vooraf gekregen toestemming van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap.

Foto’s en illustraties

De foto’s op deze website zijn gemaakt door verschillende medewerkers en vrijwilligers van het Zuid-Hollands Landschap en diverse fotografen, waaronder: Idde Lammers, Rob Kempers, Nico van Kappel, Rogier Mos, Mike Melis, Jan Wierda, Jan van Dam – Het Dok, Geo van Geffen.

Illustraties zijn gemaakt door Ineke Evenblij en Helen van Vliet.

Voor vragen over het copyright dat rust op specifieke foto’s en illustraties kunt u contact opnemen met het Zuid-Hollands Landschap. Het Zuid-Hollands Landschap heeft getracht alle rechthebbenden van de geplaatste foto’s te achterhalen. Mocht iemand desondanks menen zijn rechten op bepaalde afbeeldingen of materiaal te kunnen doen gelden, neem dan contact met ons op. Het copyright zal dan worden aangepast of de foto of link zal worden verwijderd.

Links

Deze site kan links bevatten naar externe websites. het Zuid-Hollands Landschap is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden website.

Uw vragen, suggesties en commentaar

Het Zuid-Hollands Landschap wil geen vertrouwelijke informatie via deze website ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc. die wij van u ontvangen wordt door het Zuid-Hollands Landschap gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het Zuid-Hollands Landschap behoudt zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.

Deze website is ontworpen en ontwikkeld door SQZI ConceptStudio

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen