Het Zuid-Hollands Landschap bij u in de buurt

U bent van harte welkom bij onze bijeenkomsten

Het Zuid-Hollands Landschap kan bestaan doordat wij steun krijgen van mensen die natuur net zo belangrijk vinden als wij. Samen aan een groene en duurzame omgeving werken, betekent ook dat we elkaar informeren over belangrijke zaken. Daarom organiseren we regionale bijeenkomsten die voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast wordt er één keer per jaar een vergadering georganiseerd die speciaal voor onze beschermers bedoeld is.

Aansprekende regiobijeenkomsten

Landgoedconcert op landgoed Huys te Warmont van het Zuid-Hollands LandschapWe informeren bewoners graag wat er bij hun in de buurt speelt rond natuur en cultureel erfgoed. Dat gebeurt niet alleen mondeling, maar bijvoorbeeld ook door een demonstratie met trekpaarden, muzikale optredens of een spannende puzzeltocht. U kunt dus rekenen op een afwisselend programma voor jong en oud. In ons tijdschrift kunt u meer lezen over de eerstvolgende bijeenkomst.

Tip! Bent u beschermer, dan krijgt u tijdens deze dagen leuke voordeeltjes, zoals een gratis consumptie, kartonnen bouwplaat of een zakje bloemzaadjes.

Word nu ook beschermer

Vergadering van Beschermers

Als beschermervan het Zuid-Hollands Landschap bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Vergadering van Beschermers. Zo blijft u op de hoogte van bestuurlijke ontwikkelingen en licht onze directeur het jaarverslag toe. Uiteraard is er ook aandacht voor recente regionale ontwikkelingen. De vergadering wordt o.a. aangekondigd in ons tijdschrift en in de Natuuragenda van deze site, zodra deze bekend is.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen