Samen zijn we sterker

Daarom werken we samen waar we kunnen

Om onze doelen te bereiken, is samenwerking noodzakelijk. Met de provincie, gemeenten en waterschappen. Maar uiteraard óók met lokale bedrijven en actieve natuur- en milieuorganisaties. Door samen te werken, worden de belangen van onze natuur en landschappen effectiever behartigd. Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen van de flora, fauna en rust in hun buurt kunnen genieten.

Twaalf landschappen met één doel

LandschappenNLMet ruim 100.000 ha natuur en landschappen in beheer, behoren De12Landschappen tot de grootste particuliere natuurbeschermings organisaties van het land. Het Zuid-Hollands Landschap is één van die twaalf. Ieder provinciaal landschap heeft een eigen karakter, maar samen zetten we ons in voor natuur, landschap en cultureel erfgoed bij u in de buurt. 

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij De Nationale Postcode Loterij is de grootste loterij voor goede doelen in Nederland. De organisatie steunt goede doelen die zich inzetten voor een rechtvaardige en groene wereld. Het Zuid-Hollands Landschap is één van de vele organisaties die dan ook bijdragen mogen ontvangen van de Nationale Postcode Loterij – waarvoor we uiteraard ongelooflijk dankbaar zijn.

Lokale ondernemers en bedrijven

We werken regelmatig samen met recreatieve en culturele ondernemers en organisaties. Samen met hen bieden wij bijzondere natuurbelevingen, zoals fietsarrangementen, kunstobjecten in de natuur, nieuwe wandelroutes en evenementen zoals een landgoedfair.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen