Op avontuur in de natuur

Je ogen, neus en oren achterna!

Green-kidsBen je benieuwd wat er in de natuur allemaal te doen en te beleven is? Kijk dan dagelijks naar Green-kids bij RTL Telekids. Het Zuid-Hollands Landschap helpt mee om dit avontuurlijke kinderprogramma te maken. Tuinman Lodewijk trekt heel het land door op zoek naar mooie plekjes. Waterbeestjes bekijken, fossielen zoeken, tuinieren in de schooltuin en schapen drijven, het komt allemaal aan bod!

Op de speciale website kun je alle afleveringen terugkijken en leuke activiteiten opzoeken. Je kunt natuurlijk ook hieronder verder gaan door op de plaatjes te klikken.

 • Kinderactiviteiten

  Beheer

  In Bezoekerscentrum Tenellaplas worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen. Je kunt er ook leuke doe-routes volgen met een ontdekkingstas!

  Lees verder

 • Kleuren & knutselen

  Kleuren en knutselen

  Geen weer om naar buiten te gaan? Met deze kleur- en knutseltips kun je zo aan de slag en leer je van alles over de natuur. Al vast veel plezier!

  Lees verder

 • Prentenboek

  Prentenboek

  Het betoverende prentenboek ‘Hé, kijk daar eens!’ is speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar gemaakt en staat vol tips om erop uit te gaan in Zuid-Holland.

  Lees verder

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen