Welkom in onze bezoekerscentra

Bron van informatie midden in de natuur

Kaart Zuid-Holland met Bezoekerscentra

Voor u de natuur in gaat, wilt u vast weten wat er te beleven is en welke routes er zijn. Die informatie staat uitgebreid voor u klaar in onze bezoekerscentra. Ook kunt u er van alles opsteken over plant- en diersoorten. En voor kinderen hebben we leerzame materialen, waarmee ze zo aan de slag kunnen.

Klik een bezoekerscentrum aan voor meer informatie. 

 

Bezoekerscentrum Tenellaplas Bezoekerscentrum d'Oude Koestal Bezoekerscentrum Bakkerswaal Natuurcentrum de Schaapskooi

 • Excursies & activiteiten

  Natuuragenda

  Wij organiseren het hele jaar door excursies en activiteiten op de mooiste plekjes. Bekijk snel de Natuuragenda en ga met een boswachter of gids op stap!

  Lees verder

 • Wandel- en fietsroutes

  Routes

  Zuid-Holland herbergt een grote verscheidenheid aan natuur- en cultuurlandschappen. Met onze wandel- en fietsroutes kunt u direct op pad.

  Lees verder

 • Alle gebieden op de kaart

  Routes

  Wij beheren meer dan 100 natuurgebieden in Zuid-Holland. Op de natuurkaart zie je om welke gebieden het gaat en wat er te beleven is.

  Lees verder

 • Eendenkooien

  Eendenkooien

  Wij beheren zes eendenkooien, waarvan sommige eeuwenoud zijn. Deze rijke cultuurhistorie kunt u zelf beleven tijdens kleinschalige excursies.

  Lees verder

 • Kamperen

  Kamperen

  Wij bieden drie terreinen aan waar u in alle rust kunt kamperen met uw tent. Geen luxe – maar wel één worden met de natuur. Bekijk snel de mogelijkheden.

  Lees verder

 • Tekenbeten voorkomen

  Teek

  Natuur is mooi en frisse lucht is gezond. Tussen het groen komt u helemaal tot rust. Ga dus lekker op pad, maar houd rekening met de aanwezigheid van teken.

  Lees verder

 

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen