Bezoekerscentrum Tenellaplas

Info Bezoekerscentrum TenellaplasBezoekerscentrum Tenellaplas ligt middenin het duingebied van Voorne. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van schitterende uitzichten, broedvogels en wilde planten. Kom eens langs, onze medewerkers en vrijwilligers helpen u graag op pad.

Wandel- en fietsroutes in het gebied

Wandelen bij de Tenellaplas | Zuid-Hollands Landschap

Ontdek de Duinen van Oostvoorne met onze wandel- en fietsroutes. U kunt ze hier gratis downloaden of tegen een kleine vergoeding meenemen bij het bezoekerscentrum.

Bekijk onze routes

                   

Excursies en activiteiten vanuit Tenellaplas

Excursies | Zuid-Hollands Landschap

In en om het bezoekerscentrum is er van alles te doen. Zoek bijvoorbeeld een interessante excursie uit, doe eens mee aan een workshop of geniet van fraaie wisselende exposities. 

BEKIJK de Natuuragenda

Organiseer vergaderingen en bijeenkomsten

Tenellaplas | Zuid-Hollands Landschap

De grote ruimte in het bezoekerscentrum is te huur voor vergaderingen, brainstormsessies en andere bijeenkomsten, zowel zakelijk als particulier.

NEEM CONTACT MET ONS OP

                       

Boek uw eigen arrangement / excursie

Meidoorn - Arrangementen | Zuid-Hollands Landschap

Heeft u iets te vieren met uw familie, vrienden of bedrijf? Boek een kant-en-klaar arrangement in de natuur of neem contact op om samen de mogelijkheden door te nemen.

STEM UW WENSEN AF

Er is veel te doen voor kinderen 

Tenellaplas: lekker er op uit met de kids

Lekker er op uit met de kinderen? We hebben leuke doe-routes (4-12 jaar), organiseren speciale kindermiddagen en je kunt je eigen kinderfeestje bij ons geven.

LEES VERDER

 

Huur een fiets of rolstoel

Huur een fiets | Zuid-Hollands Landschap

U kunt bij het bezoekerscentrum fietsen huren om lekker te toeren in de de duinen. Ook is het mogelijk om uw elektrische fiets op te laden of om een rolstoel te lenen. Graag wel even reserveren.

MEER INFORMATIE

 

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen