Tenellaplas: op ontdekking met uw (klein-) kinderen

Tenellaplas is een ideaal startpunt om samen met uw (klein-)kinderen van de natuur op Voorne te genieten. Hieronder ziet u wat er allemaal te beleven is!

Doe-routes
Doe-routes voor kinderen

Doe-routes: voor alle leeftijden

Vanuit ons bezoekerscentrum Tenellaplas zijn er doe-routes uitgezet voor diverse leeftijden. De kinderen gaan met een ontdekkingstas op pad en komen uitdagende opdrachten tegen.

BEKIJK DE FOLDER (PDF)

Kindermiddagen
Kindermiddagen bij Bezoekerscentrum Tenellaplas

Leuk & leerzaam

Wij organiseren speciale middagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in het bezoekerscentrum. De kinderen mogen zelf aan de slag in de natuur en komen thuis vol verhalen en eigen gemaakte creaties. Wees er snel bij, want de kindermiddagen zijn populair!

Neem een gratis Donald Duck mee!

Groene Donald Duck | Naar BuitenBij ons bezoekerscentrum ligt een speciale Donald Duck voor je klaar, die helemaal in het teken staat van de natuur. 

Deze uitgave is in samenwerking met provincie Zuid-Holland tot stand gekomen.

 

 

Kinderboek

He kijk daar eens! prentenboekHet betoverende prentenboek ‘Hé, kijk daar eens!’ is speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar gemaakt en staat vol tips om de natuur te ontdekken. Het is te koop in ons bezoekerscentrum.
  Bekijk een voorproefje (PDF) 

Geef de natuur kleur –  lekker zelf doen

Kleuren en knustelenGeen weer om naar buiten te gaan? Met onze kleur- en knutseltips kunnen kinderen direct aan de slag en leren ze tegelijkertijd over dieren en planten bij hen in de buurt.

Lekker zelf doen

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen