Kampeerterrein Duinen van Oostvoorne

De oudste duinen van Oostvoorne ontstonden al in de middeleeuwen, de jongste valleien bestaan nog maar sinds 1900. Deze geleidelijke groei heeft ervoor gezorgd dat de begroeiing ongelooflijk gevarieerd is. In de vochtige duinvalleien komen zelfs orchideeën voor.

Wandeltip! Ga voordat u gaat kamperen even langs bij het bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar kunt u informatie over het gebied krijgen en tips over de mooiste wandelroutes.

Kamperen in groupsverband

Op het kampeerterrein Oostvoorne is het mogelijk om met uw groep (vanaf 15 tot 50 personen) te reserveren voor een periode. De kosten voor een overnachting zijn € 4,50 p.p.n. exclusief toeristenbelasting (€ 0,79 prijspeil 2016) en € 10,00 reserveringkosten. Wilt u meer informatie of reserveren neem dan contact op met de boswachter via regio-eilanden@zhl.nl. Graag soort groep, uw gegevens en telefoonnummer vermelden bij reservering.

Hoe komt u er?

Locatie in Google Maps bekijken

U vindt het kampeerterrein vlakbij het dorp Oostvoorne aan een zijweg van de Duinzoom.

  • Openbaar vervoer: Vanaf Rotterdam CS neemt u de metro naar Spijkenisse Centrum en daar buslijn 103 naar Rockanje. Stap uit bij de halte Berkenrode. Deze halte ligt op de gemeentegrens van Rockanje en Oostvoorne. Volg de busroute tot de weg naar rechts en volg dan de gele bordjes ‘Bezoekerscentrum ZHL’. Langs het bezoekerscentrum volgt u het betonnen fietspad en bij het bordje ‘Duinen 6 t/m 9’ gaat u linksaf. Na 30 meter vindt u het kampeerterrein aan uw rechter hand.
  • Eigen vervoer: Neem de N218 Spijkenisse/Brielle/Oostvoorne. In Oostvoorne volgt u de gele bordjes ‘Bezoekerscentrum ZHL’. Op de Duinzoom neemt u de eerste weg rechts (Duinen) en voorbij twee boerderijtjes gaat u opnieuw de eerste weg rechts in. U vindt het kampeer- en parkeerterrein bij de eerste afslag rechts.

 

Word nu kampeerbeschermer

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen