VACATURE: Evenementen Vrijwilliger (M/V)

De Stichting Het Zuid-Hollands Landschap streeft naar duurzaam, kwalitatief evenwicht tussen mens en natuur, door voor beide rust en ruimte te creëren. Om dit te bereiken, stelt de stichting natuur en (cultuur)landschap veilig, versterkt het, koopt en beheert natuurterreinen binnen de provinciegrenzen en zorgt voor voorlichting en belangenbehartiging ten behoeve van natuur en landschap.

De stichting laat haar werk zien en organiseert evenementen waar bezoekers kennis kunnen maken met de boswachter. Een evenementen vrijwilliger bezoekt grote en kleine natuur- en cultuurjaarmarkten met een herkenbare informatietent.

PromotieteamNaast informatie verstrekken en artikelen verkopen is het werven van nieuwe Beschermers en donateurs de taak van een evenementen vrijwilliger.

Ook worden bestaande punten bezocht, zoals VVV’s waar informatie over de stichting wordt verspreid zoals ons tijdschrift en foldermateriaal. Om hier invulling aan te geven zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de Stichting Het Zuid Hollands Landschap te presenteren en onder de aandacht te brengen.

Wij zoeken

Enthousiaste vrijwilligers die:

  • Publiek enthousiasmeert voor natuurbescherming
  • De zichtbaarheid van de stichting vergroot
  • Het werk van de stichting uitdraagt
  • Beschermers en donateurs werven
  • Helpen met het op- en afbouwen van de informatietent
  • In bezit zijn van een rijbewijs en bij voorkeur beschikking hebben over eigen vervoer

Profiel Vrijwilliger

Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden Beschermers en donateurs te werven, artikelen te verkopen en de stichting te vertegenwoordigen. De vrijwilliger legt gemakkelijk contact met mensen. Uiteraard heeft de vrijwilliger affiniteit met natuur en natuurbescherming en vindt het leuk daarover te praten. De vrijwilliger is samen met de gastheer van het Zuid-Hollands Landschap het gezicht van de stichting. Kennis van het werken met een computer is aan te bevelen.

Tijdsinvestering 

Evenementen vrijwilligers gaan meestal in het weekend op pad. De vrijwilligers stellen in overleg met de Coördinator het schema samen. Minimale tijdsinvestering is zes keer per jaar met name op zaterdag en/of zondag.

Wij bieden

De Stichting Het Zuid-Hollands Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers volgen trainingen over thema’s die een relatie hebben met evenementenwerk. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Zuid-Hollands Landschap’. De vrijwilligers worden op de hoogte gehouden van het werk van de stichting.

Reageer

Voor persoonlijke informatie kunt u bellen naar:

(010) 272 22 22

Stuur uw motivatie met cv per e-mail naar: info@zhl.nl

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen