Samen zijn we sterker

Daarom werken we samen waar we kunnen

Om onze doelen te bereiken, is samenwerking noodzakelijk. Met de provincie, gemeenten en waterschappen. Maar uiteraard óók met lokale bedrijven en actieve natuur- en milieuorganisaties. Door samen te werken, worden de belangen van onze natuur en landschappen effectiever behartigd. Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen van de flora, fauna en rust in hun buurt kunnen genieten.

Twaalf landschappen met één doel

Met ruim 100.000 hectare natuur in beheer, behoort LandschappenNL tot de grootste natuurbeschermings organisaties van het land. Het Zuid-Hollands Landschap is één van de twaalf provinciale landschappen die onder de vlag van LandschappenNL werkt. Ieder provinciaal landschap heeft een eigen karakter, maar samen zetten we ons in voor natuur, landschap en cultureel erfgoed bij u in de buurt. 

Lokale ondernemers en bedrijven

We werken regelmatig samen met recreatieve en culturele ondernemers en organisaties. Samen met hen bieden wij bijzondere natuurbelevingen, zoals fietsarrangementen, kunstobjecten in de natuur, nieuwe wandelroutes en evenementen zoals een landgoedfair.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen