Alleen samen kunnen we de natuur beschermen

Het Zuid-Hollands Landschap beschermt de natuur in de drukste provincie van Nederland. Per inwoner is er hier minder dan een half tennisveld aan natuur over. We moeten dus heel zuinig zijn op het groen dat er nog is en waar dieren en mensen afhankelijk van zijn. Helpt u ons om Zuid-Holland mooi en gezond te houden? 

 

Donateur worden van het Zuid-Hollands Landschap

Bescherm het groen tussen het grijs

Natuur is schaars en dreigt te verdwijnen in onze verstedelijkte omgeving.

Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap helpt u natuur aan te kopen en de regio gezond te houden, voor mens en dier.

Word ook Beschermer

Steun de natuur met een eenmalige gift  

Steun de natuur met een eenmalige gift

Het Zuid-Hollands Landschap houdt regelmatig inzamelingsacties voor speciale projecten. Uw gift wordt dan heel gericht besteed, zonder dat u een jaarlijkse bijdrage aan natuur en landschap doet. 

Zo kunt u eenmalig doneren 

                   

Schenk meer zonder dat het u extra kost 

Periodiek schenken

Wanneer u een groter bedrag wilt schenken tegen een maximaal rendement, dan adviseren wij uw gift vast te leggen in een overeenkomst. Periodiek schenken is zowel voordelig voor u als voor ons.

Wij helpen u graag verder

Vandaag zorgen voor morgen 

Ligt uw hart bij de natuur en wilt u dat het erfgoed van Zuid-Holland behouden blijft voor de toekomst? Via een nalatenschap steunt u ons werk op een bijzondere en persoonlijke manier.

verder lezen over nalaten

                       

Vrijwilligerswerk: samen voor de regio

Vrijwilligerswerk in de buurt

Wilt u zich actief inzetten voor uw eigen omgeving? Wij kunnen uw hulp als vrijwilliger goed gebruiken, zowel buiten in het veld als binnen op kantoor.

bekijk de mogelijkheden

Sponsor de natuur als bedrijfsvriend

Bedrijfssponsoring

Bedrijven of organisaties die een bijdrage willen leveren aan de natuur zijn met hun wensen en ideeën van harte welkom. Samen met u verkennen we graag de mogelijkheden. 

Meer informatie over sponsoring

 

Het ideale cadeau voor natuurliefhebbers

Cadeau lidmaatschap

Bent u op zoek naar een origineel en leuk geschenk? Geef een Beschermerschap cadeau! U steunt daarmee de lokale natuur én geeft een bijzonder geschenk.

Gemakkelijk aan te vragen

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen