Voordeelaanbieding: Luisteren in het duin (CD-serie)

Beschrijving van het artikel

Deze driedelige CD-serie is opgenomen in de Amsterdamse Waterleidingduinen, zowel in het Noord‑Hollandse deel als het Zuid‑Hollandse gebied. Wil Heemskerk, lid van de Club voor Natuurgeluiden Registratie, zwierf  hier jaren rond en legde de klanken van zee, onweer, insecten, zoogdieren en talloze vogels in hoge kwaliteit vast.

Luisteren in het duin

 

 

 

 

 

 

Om een indruk te geven van zijn werk, kunt u hier luisteren naar een reportage die Vara’s Vroege Vogels maakte in januari 2012. U zult versteld staan van het hoorspel dat zich afspeelt in het duingebied. 

Bij iedere CD zit een boekje, waarin de geluiden beschreven worden, evenals de dieren die op de achtergrond te horen zijn.

Bestellen en meer informatie

Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap betaalt u slechts € 13,50 per CD uit deze serieDit is inclusief verzendkosten en btw. U bestelt direct via Giro 2741122 t.n.v. W. Heemskerk, onder vermelding van de volgende bestelcodes:

Voor het bestellen van Luisteren in het duin, deel 1: ‘ZHL CD01’,
Voor het bestellen van Luisteren in het duin, deel 2: ‘ZHL CD02’,
Voor het bestellen van Luisteren in het duin, deel 3: ‘ZHL CD03’,

Vermeld bij de bestelling: uw naam, adres, woonplaats, e-mail adres, telefoonnummer en bestelcode, zodat u op de hoogte wordt gehouden van de bezorging.

Mail de uitgever voor een bestelling of meer informatie: wil.heemskerk@outlook.com

 

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen