Buiten koken op houtvuur

zaterdag 27 oktober 15:00 - 20:00 uur Houd je van koken en ben je niet vies van avontuur? Tijdens deze kookworkshop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout leer je heerlijke gerechten klaarmaken op houtvuur.

Praktische info

Locatie

Westeinde t.h.v. nr. 79, Noordwijkerhout

Stel je de geur van vers gebakken brood voor, die zich vermengt met de geur van vlees. Zelf hout op het vuur gooien, nadat je het bij elkaar gesprokkeld hebt. Tussen de bomen verderop zie je een rookpluim opstijgen vanaf een vuurtafeltje waar een grote pot koffie op staat te pruttelen. 

Vuur stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediënten van deze workshop. Bij de start wordt begonnen met gevulde broodjes en taart is het dessert. De tussengerechten zijn een verrassing.

Een unieke workshop voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt.

Reserveren en kosten

De workshop wordt georganiseerd door Het Buiten. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden, mail je naar: koken@hetbuiten.nu. 

Deelname aan de workshop kost 45 euro per persoon. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap profiteren van 5 euro korting door 'ZHLbeschemer' te vermelden bij inschrijving.

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan dichtbij het kampeerterrein waar de workshop plaatsvindt op het Westeinde 79, Noordwijkerhout.

Locatie

Westeinde t.h.v. nr. 79, Noordwijkerhout

Ook interessant

Leuk voor kinderen
Oostvoorne
Leuk voor kinderen
Rockanje
zaterdag 16 februari
Kindermiddag braakballen pluizen
Leuk voor kinderen
Rockanje