Duinendag, een middag op avontuur!

Duinendag bij Rockanje!

Op zondag 18 september koop je jouw activiteitenkaart aan de start van Duinendag!

In de duinen is er altijd wel iets te zien, te beleven of ontdekken. Zeker tijdens de Duinendag. Rond ons bezoekerscentrum Tenellaplas en in de duinen hebben we een prachtroute voor je uitgezet.
Wat kun je allemaal beleven?
 • 200 insecten vangen door 1 keer aan een boom te schudden
 • Geblinddoekt de natuur beleven
 • Waterdiertjes vangen en ze bestuderen
 • Braakballen pluizen
 • Vogels spotten met een telescoop
 • … en nog veel meer!

Activiteitenkaart

Om deel te nemen heb je een activiteitenkaart nodig. Deze kost slechts € 7,50 per kind. Bestel ‘m vooraf online, dan heb je gegarandeerd een leuke middag. Onze Beschermers en Leden van IVN krijgen korting. Zij betalen € 5 voor een activiteitenkaart. Jouw online ticket ruil je bij de start in voor jouw persoonlijke activiteitenkaart en starten maar!

Deze Duinendag wordt georganiseerd door het Zuid-Hollands Landschap en het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN).

Kom naar Duinendag en maak er een leuk uitje van voor het hele gezin!Praktische info

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein Heveringen aan de Berkenrijsweg in Oostvoorne. Het parkeerterrein bevindt zich net voor de splitsing met Berkenrijspad en Grenspad.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Berkenrijsweg

Praktische Info

Duinendag, een middag op avontuur!

Evenement

 • Nieuwe natuur onder de rook van Rotterdam

  Mede dankzij de bijzondere steun van onze Beschermers hebben we 15 hectare buitendijks gebied bij Poortugaal kunnen aankopen. Het voormalige Antes-terrein onder de rook van Rotterdam wordt ingericht als natuurgebied.

  Lees verder

  Lees verder
 • Primeur: eerste broedende grote zilverreiger in Utrecht

  Dankzij de inzet van drones is in de provincie Utrecht een broedende grote zilverreiger ontdekt. Deze nieuwe techniek is dit jaar voor het eerst ingezet om broedende purperreigers, blauwe reigers en lepelaars te monitoren in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: 658 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken 658 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurcompensatie Maasvlakte II niet uitgevoerd: stap naar rechter

  Veertien jaar na de aanleg van de Tweede Maasvlakte is de noodzakelijke en wettelijk verplichte compensatie voor verloren gegane zeenatuur, nog steeds niet gerealiseerd. Dat is in strijd met de verleende vergunning en daarmee komt…

  Lees verder

  Lees verder