Avondwandeling door de duinen

Normaal gesproken is de nacht van de natuur: het zijn de spaarzame en belangrijke uren van rust voor dieren. Vanavond maken we bij uitzondering een wandeling door de duinen in het donker. Een bijzondere ervaring is gegarandeerd!

Want ‘s avonds ruikt anders, voelt anders en klinkt anders buiten. Daar weten de gidsen alles van. Ontdek hoe mooi de natuur is wanneer de zon is ondergegaan. Laat je (zak)lantaarn thuis en word verrast. Vergeet je niet warm aan te kleden en stevige stappers aan te doen!

Onderweg staat er een warm drankje klaar op een pracht plek. 


Boek hier je ticket(s)


Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij het Bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Duinstraat 12a, 3235 NK in Rockanje aanhouden.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Start bij Bezoekerscentrum Tenellaplas

Praktische Info

Avondwandeling door de duinen

Excursie

Tickets bestellen
 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder