Frisse kerstwandeling

Niets is zo verfrissend als een wandeling op 2e kerstdag. Wandel daarom vandaag mee met de gidsen en ontdek de winter Zij kennen de duimen op hun duimpje en laten je dingen zien, horen en ruiken waar je anders zomaar aan voorbij zou lopen.

Wie weet komen we kudde Exmoor-pony’s en de Galloway-runderen tegen. Dus hup, kraag omhoog en verrekijker mee! Het beloofd een mooie wandeling te worden!


Boek hier je ticket(s)


Praktische info

Parkeren

Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a Rockanje.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Praktische Info

Frisse kerstwandeling

Excursie

Tickets bestellen
 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder