Reeën spotten in Landgoed Mildenburg

Reegeit

Reeën in landgoed Mildenburg, je weet dat ze er zijn, maar hoe vaak zie je ze nu écht? Ga op stap met onze gids op zoek naar de reeën op dit oude landgoed in Oostvoorne.

Neem een verrekijker mee en luister goed. De kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze prachtige dieren zo aan het einde van de middag tegen de schemering.

Trek waterdichte schoenen aan en draag donkere kleding zodat je niet opvalt. De gids vertelt je alles over de leefomgeving en het typische gedrag van deze dieren.

Leuk uitje voor het hele gezin! Ga je mee?


Boek hier je ticket(s)

za. 2 maart 2024

17:00 – 18:45 uur

za. 9 maart 2024

17:00 – 18:45 uur

za. 16 maart 2024

17:30 – 19:00 uur

za. 23 maart 2024

17:45 – 19:15 uur

Tickets bestellen

Praktische info

Parkeren

We verzamelen bij de ingang van het landgoed Mildenburg aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Laarzen

Trek waterdichte schoenen aan én draag donkere kleding zodat je niet opvalt.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Bij de ingang van landgoed Mildenburg aan de Hoflaan in Oostvoorne

Praktische Info

Reeën spotten in Landgoed Mildenburg

Excursie

Tickets bestellen
 • Uitbreiding van 15,5 hectare in de Achthovense Uiterwaarden

  In de Achthovense Uiterwaarden, gelegen in de Vijfheerenlanden, hebben we 15,5 hectare aangekocht. Goed voor wilde bijen, vlinders, kamsalamanders en talloze vogelsoorten. Veel dank aan alle Beschermers die dit mogelijk hebben gemaakt!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn onze plannen voor 2024

  Van het herstellen van open duinlandschap tot het bevorderen van bloeiend hooiland en van het in standhouden van een historisch landgoed tot het aankopen en ontwikkelen van nieuwe natuur. Het Zuid-Hollands Landschap is op allerlei…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vrijwilligerswerk

  Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor de natuur en het landschap in te zetten? Word dan vrijwilliger bij het Zuid-Hollands Landschap.

  Lees verder

  Lees verder