Reeën spotten in landgoed Mildenburg – Oostvoorne (vol)

Reegeit

Reeën in landgoed Mildenburg, je weet dat ze er zijn, maar hoe vaak zie je ze nu écht? Ga op stap met onze gids op zoek naar de reeën op dit oude landgoed in Oostvoorne.

Neem een verrekijker mee en luister aandachtig naar het geritsel tussen de bladeren. De kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze prachtige dieren zo aan het einde van de middag tegen de schemering.

Trek waterdichte schoenen aan en draag donkere kleding zodat je niet opvalt. De gids vertelt je alles over de leefomgeving en het typische gedrag van deze dieren.

Leuk uitje voor het hele gezin! Ga je mee?Praktische info

Parkeren

We verzamelen bij de ingang van het landgoed Mildenburg aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Laarzen

Trek waterdichte schoenen aan én draag donkere kleding zodat je niet opvalt.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Bij de ingang van landgoed Mildenburg aan de Hoflaan in Oostvoorne

Praktische Info

Reeën spotten in landgoed Mildenburg – Oostvoorne (vol)

Excursie

Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
 • Zuid-Hollands Landschap benoemt nieuwe directeur-bestuurder

  Stichting Het Zuid-Hollands Landschap stelt ervaren manager en bestuurder Jos Bisschops aan als nieuwe directeur-bestuurder. Bisschops volgt Michiel Houtzagers op die na 15 jaar de organisatie verlaat voor een rol bij de provincie Utrecht.

  Lees verder

  Lees verder
 • Geef voor de allerkleinsten

  Voorjaar is de tijd van nieuw leven. Maar veilig groot worden is in onze drukke provincie niet vanzelfsprekend. Daarom zetten wij ons deze maanden éxtra in om de overlevingskansen voor volgende generaties natuur te vergroten.…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zes tips om een kraamkamer te maken van je eigen tuin

  Ook in je eigen tuin kan je genieten van jong grut in het voorjaar. Kijk de kunst af van onze boswachters en ga aan de slag met onderstaande tips. Zo maak je van je tuin…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder