Reeen spotten in Mildenburgbos (vol)

Reeen spotten

Reeën in het Mildenburgbos, je weet dat ze er zijn, maar hoe vaak zie je ze nu écht? Ga op stap met onze gids op zoek naar de reeën op dit oude landgoed in Oostvoorne.

Neem een verrekijker mee en luister aandachtig naar het geritsel tussen de bladeren. De kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze prachtige dieren zo aan het einde van de middag tegen de schemering.

Trek waterdichte schoenen aan en draag donkere kleding zodat je niet opvalt.
De gids vertelt je alles over de leefomgeving en het typische gedrag van deze dieren.

Leuk uitje voor het hele gezin! Ga je mee?Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij de ingang van het Mildenburgbos aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Laarzen

Trek waterdichte schoenen aan én draag donkere kleding zodat je niet opvalt.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Bij de ingang van het Mildenburgbos aan de Hoflaan in Oostvoorne

Praktische Info

Reeen spotten in Mildenburgbos (vol)

Excursie

 • Nieuwe natuur onder de rook van Rotterdam

  Mede dankzij de bijzondere steun van onze Beschermers hebben we 15 hectare buitendijks gebied bij Poortugaal kunnen aankopen. Het voormalige Antes-terrein onder de rook van Rotterdam wordt ingericht als natuurgebied.

  Lees verder

  Lees verder
 • Primeur: eerste broedende grote zilverreiger in Utrecht

  Dankzij de inzet van drones is in de provincie Utrecht een broedende grote zilverreiger ontdekt. Deze nieuwe techniek is dit jaar voor het eerst ingezet om broedende purperreigers, blauwe reigers en lepelaars te monitoren in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: 658 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken 658 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurcompensatie Maasvlakte II niet uitgevoerd: stap naar rechter

  Veertien jaar na de aanleg van de Tweede Maasvlakte is de noodzakelijke en wettelijk verplichte compensatie voor verloren gegane zeenatuur, nog steeds niet gerealiseerd. Dat is in strijd met de verleende vergunning en daarmee komt…

  Lees verder

  Lees verder