Reeen spotten in Mildenburgbos

Reeen spotten

Reeën in het Mildenburgbos, je weet dat ze er zijn, maar hoe vaak zie je ze nu écht? Ga op stap met onze gids op zoek naar de reeën op dit oude landgoed in Oostvoorne.

Neem een verrekijker mee en luister aandachtig naar het geritsel tussen de bladeren. De kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze prachtige dieren zo aan het einde van de middag tegen de schemering.

Trek waterdichte schoenen aan en draag donkere kleding zodat je niet opvalt.
De gids vertelt je alles over de leefomgeving en het typische gedrag van deze dieren.

Leuk uitje voor het hele gezin! Ga je mee?Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij de ingang van het Mildenburgbos aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Hoflaan

Praktische Info

Reeen spotten in Mildenburgbos

Excursie

 • Maaien in de natuur – hoe zit dat?

  Terwijl de meeste Nederlanders van een luie vakantie genieten, is het voor boswachters in regio Veenweiden nu flink aanpoten. De hooibouw is een belangrijke periode voor het beheer van onze graslanden. Maaien is een uitgekiende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: Fotomodellen

  Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die het Zuid-Hollands Landschap gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Gratis magazine

  Vind je het leuk om in Zuid-Holland op pad te gaan? En ben je dol op de natuur? Dan is dit magazine wat voor jou.

  Lees verder

  Lees verder