Vanaf de veranda: struinen door de duinen

Parnassia
v Parnassia

Zomer in de duinen voelt als vakantie. Wanneer je de warmte boven de duinen ziet hangen. Cicaden op de achtergrond hoort en de eerste laatbloeiers zich laten zien.

In de natuur is geen dag hetzelfde. Mede dankzij de vier seizoenen. In hartje zomer kom je op een warme dag veel vlinders tegen en bloeien er veel, heel veel planten. En ken je dat geluid? Dat typische zomergeluid, dat het gonst van de insecten en warmte? Meld je aan en dompel je onder in dit gegons. Na afloop kun je met je benen omhoog nagenieten in onze bezoekerscentrum.

Of combineer deze excursie met een bezoekje aan onze jaarlijkse Verandamarkt! Ontdek samen met de gids het moois van de natuur in hartje zomer en struin daarna nog even langs alle leuke kraampjes bij ons bezoekerscentrum. 

Tip: Verandamarkt

Laat je verrassen door de natuur en combineer deze excursie met een bezoek aan onze jaarlijkse Verandamarkt!

Bekijk dit evenement

Boek hier je ticket(s)


Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij het Bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Duinstraat 12a, 3235 NK in Rockanje aanhouden.

Horeca in de buurt

Check vooraf de website voor de meest actuele openingstijden

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Praktische Info

 • Kraak de zomerquiz

  Het broedseizoen is voorbij. Waar vliegen onze grutto's heen om te overwinteren? Saoedi-Arabië, Suriname of Senegal? Speel de hele quiz en maak kans op twee vrijkaartjes voor een van onze excursies!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn wij

  We weten niet wat de toekomst brengt, maar we hebben de natuur nodig. Om te ademen, te spelen of tot rust te komen. De natuur is het fundament van ons bestaan en van vele planten…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder