Midwinterwandeling met muziek

zondag 17 december 13:30 - 15:00 uur Geniet van een winterse wandeling door het Staelduinse Bos en eindig tussen het midwinterhoornblazen.

Praktische info

Locatie

Peppellaan 4, 2691 NG, 's-Gravenzande

Traditiegetrouw organiseert de Vrienden van het Staelduinse Bos de midwinterwandeling. Vanaf bezoekerscentrum d’Oude Koestal nemen natuurgidsen je mee door het bos van 13.30 uur tot 15.00 uur. De wandeling eindigt tussen het Midwinterhoornblazen. 

Op deze dag komen de Westlandse Midwinterhoornblazers weer naar het Staelduinse Bos. Deze veel gevraagde musici blazen op hun handgemaakte hoorns van 14.00 uur tot ca. 15.30 uur. Zij staan verdeeld door het bos achter de Koestal.

Bij het bezoekerscentrum is glühwein en chocolademelk te koop. Dus kom, kijk en geniet mee van dit unieke geluid.

Deze activiteit is gratis. Een gift na afloop is altijd zeer welkom.

Aanmelden

Je kan je aanmelden bij familie Van Drongelen op 0174-631 427 of per email: aatendiek@gmail.com of bij mevrouw Storm annekestorm@gmail.com.

Praktische info

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Oude Hooislag, einde Papedijk. Vanaf daar is het bezoekerscentrum d'Oude Koestal het snelst te bereiken.

Horeca in de buurt

De Bosrand aan de Staelduinlaan 1a in 's-Gravenzande ontvangt je graag voor een kopje koffie of thee met appelgebak of lunch. Kijk op hun website voor meer informatie. 

Wandelen

Wil je nog een keer terugkomen naar het Staelduinse bos om te wandelen? Er zijn een aantal wandelroutes uitgezet door het bos van ongeveer 3 km: de vleermuisroute (rode paaltjes), Van Rijckevorselroute (paaltjes met rolstoelvignet) en d'Oude Koestalroute (gele paaltjes). 

Locatie

Peppellaan 4, 2691 NG, 's-Gravenzande

Ook interessant

Stransdwandeling
Den Haag
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten
Leuk voor kinderen
Rockanje
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten
zaterdag 24 november
Kindermiddag braakballen pluizen
Leuk voor kinderen
Rockanje
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten