Ontdek eendenkooi Bakkerswaal

woensdag 29 mei 14:00 - 16:00 uur Weet jij wat er allemaal in een eendenkooi gebeurt? Neem een kijkje achter de schermen van eendenkooi Bakkerswaal. Een bijzondere kans, want de eendenkooi is maar heel beperkt open en alleen te bezoeken in excursie verband onder leiding van onze gids.

Praktische info

Locatie

Schuwacht 232, Lekkerkerk

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Inschrijving gesloten

Eendenkooi Bakkerswaal is een uniek stukje natuur in het drukke Zuid-Holland, hier vinden allerlei eenden en allerlei andere dieren hun rust. Het is echt een veilige plek voor ze. Doordat er weinig mensen komen en de natuur hier (redelijk) vrij haar gang kan gaan, vind je hier ook bijzondere bloemen en planten.

De excursie start bij het bezoekerscentrum, hier is al veel te zien over het werk in en rondom de eendenkooi. Daarna wandel je onder begeleiding van een gids door de eendenkooi en kom je erachter wat er achter de schermen gebeurt. Je duikt samen met de gids in de geschiedenis van de eendenkooi en waar de eendenkooi nu voor gebruikt wordt. 

Wij adviseren je stevige wandelschoenen aan te trekken.

Praktische info

Honden niet welkom
Theetuin onder de Pannen

Een fijne rustplaats waar u onder het genot van koffie, thee of een drankje in combinatie met iets lekkers kunt bijkomen in een sfeervolle omgeving. Theethuin onder de pannen

Locatie

Schuwacht 232, Lekkerkerk

Ook interessant

zaterdag 14 december
Kindermiddag braakballen pluizen
Leuk voor kinderen
Rockanje
Excursie
Oostvoorne
Zaterdag 12 tot en met zondag 27 oktober 2019
Kabouterspeurtocht!
Wandelen
Rockanje