Paasspeurtocht Staelduinse Bos

maandag 22 april 11:30 - 15:00 uur Op Tweede Paasdag kun je met het hele gezin lekker speuren in het Staelduinse Bos bij 's Gravenzande. Er is een mooie wandelroute uitgezet met leuke opdrachten. Onderweg word je getrakteerd op limonade en aan het eind ligt er een prijsje klaar. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Staelduinse Bos.

Praktische info

Locatie

Oude Hooislag, einde Papedijk, 's-Gravenzande

Tijden en prijzen

Je kunt starten tussen 11:30 en 15:00 uur. Deelname kost € 2,50. Houd er rekening mee dat je alleen contant kunt betalen!
Bekijk de poster

Praktische info

Parkeren

De start is bij de ingang van het Staelduinse Bos aan de Oude Hooislag, aan het eind van de Papedijk.

Het wordt waarschijnlijk behoorlijk druk, dus de organisatie vraagt om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Kom je toch met de auto, volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

  • Navigatie instellen op: Oude Hooislag 2, 2691 NH 's-Gravenzande
  • Vanuit Hoek van Holland (N220): ter hoogte van 's-Gravenzande bij de verkeerslichten (afslag o.a.Maeslantkering) rechtsaf en direct weer linksaf om de weg benedendijks te vervolgen (bestemmingsverkeer),
    bij het volgende verkeerslicht (Heenweg) rechtsaf
  • Vanuit Maassluis (N220): bij de verkeerslichten na de afrit Heenweg linksaf
Horeca in de buurt

De Bosrand aan de Staelduinlaan 1a in 's-Gravenzande ontvangt je graag voor een kopje koffie of thee met appelgebak of lunch. Klik hier voor meer informatie.

Wandelen

Wil je nog een keer terugkomen naar het Staelduinse bos om te wandelen? Er zijn een aantal wandelroutes uitgezet door het bos van ongeveer 3 km: de vleermuisroute (rode paaltjes), Van Rijckevorselroute (paaltjes met rolstoelvignet) en d'Oude Koestalroute (gele paaltjes). 

Leuk voor kids

Locatie

Oude Hooislag, einde Papedijk, 's-Gravenzande

Ook interessant

Wandelen
Hendrik Ido Ambacht
vrijdag 6 september
Vleermuizen Mildenburgbos
Avontuurlijk
Oostvoorne
Excursie
Oostvoorne