Rendierenspeurtocht Op avontuur in de natuur

Tijdens de Kerstvakantie (22 dec. t/m 6 jan.) Tijdens de kerstvakantie hoef je je geen moment te vervelen! Kom naar ons bezoekerscentrum met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje. Ga op rendierenspeurtocht door de Duinen van Oostvoorne.

Praktische info

Locatie

Duinstraat 12, Rockanje

Gedurende de kerstvakantie, van zaterdag 22 december 2017 t/m zondag 6 januari 2019, kun je elke dag de rendierenspeurtocht volgen bij het Zuid-Hollands Landschap.

Speuren in de natuur als rendier

Meld je aan in het bezoekerscentrum Tenellaplas en krijg een leuke diadeem met prachtige rendieroren. Met de route en opdrachten in de hand én de groene ZHL tas op de rug struin je door de duinen. Onderweg doe je allerlei opdrachten en kun je via bordjes leuke tekeningen maken. Vind je mooie takken, bladeren of stenen in de natuur? Neem ze dan mee in je rugzak.

Knutseltafel

Na de wandeling heb je natuurlijk dorst en zin in wat lekkers dus daar hebben we voor gezorgd! Bij terugkomst in het bezoekerscentrum Tenellaplas krijg je wat te drinken met een lekkere winterkoek. We hebben ook een knutseltafel voor je klaar gezet met allerlei leuke materialen. Je ouders willen je vast een handje meehelpen.

Doe je mee?
Vooraf aanmelden is niet nodig! Loop gewoon binnen bij het bezoekerscentrum.
Rendierenspeurtocht: € 4,50 per kind
Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Praktische info

Parkeren
Honden welkom
Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn
't Wapen van Marion
Restaurant Aan Zee

Wandelen
Leuk voor kids
Laarzen komen van pas

Ook interessant

Avontuurlijk
Oostvoorne
zondag 20 december
Midwinterwandeling met muziek
Wandelen
's-Gravenzande
Wandelen
's-Gravenzande