Buiten koken op houtvuur

zaterdag 14 november 15:00 - 20:00 uur Kom gezellig genieten van een dagje buiten koken, ervaar het plezier van koken op een houtvuur, letterlijk slow-cooking. We nemen de tijd om heerlijke en verrassende gerechten te maken.

Praktische info

Locatie

Westeinde t.h.v. nr. 79, Noordwijkerhout

Houd je van koken en ben je niet vies van avontuur? Tijdens deze kookworkshop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout leer je heerlijke gerechten klaarmaken op houtvuur.

Stel je de geur van vers gebakken brood voor, die zich vermengt met de geur van vlees. Zelf hout op het vuur gooien, nadat je het bij elkaar gesprokkeld hebt. Tussen de bomen verderop zie je een rookpluim opstijgen vanaf een vuurtafeltje waar een grote pot koffie op staat te pruttelen. 

Vuur stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediënten van deze workshop. We gaan deze dag beginnen met wat lekkere hapjes en we sluiten af met taart. De tussengerechten zijn een verrassing.

Een unieke workshop voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt.

Reserveren en kosten

De workshop wordt georganiseerd door Het Buiten. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden, mail je naar: koken@hetbuiten.nu. Vermeld daarbij je beschermersnummer en datum van de workshop.

Deelname aan de workshop kost 45 euro per persoon. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap profiteren van 5 euro korting door 'ZHLbeschermer' te vermelden bij inschrijving.

Wandeltip!

Ontdek voorafgaand aan de workshop het Landgoed Nieuw Leeuwenhorst en maak een wandeling. Maak gebruik van een van de bestaande wandelroutes: Konijnenroute of Dijkenburgroute.

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan dichtbij het kampeerterrein waar de workshop plaatsvindt op het Westeinde 79, Noordwijkerhout.

Locatie

Westeinde t.h.v. nr. 79, Noordwijkerhout

Ook interessant

Avontuurlijk
Oostvoorne
26 t/m 30 augustus
De Leidse Hooitocht 2020
Leuk voor kids
Leiden
Cultuurhistorie
Rhoon