GEANNULEERD: Kindermiddag: Strand, zee en zoveel meer!

  • De natuur in
  • GEANNULEERD: Kindermiddag: Strand, zee en zoveel meer!

zaterdag 16 mei 13:30 - 15:30 uur Op het strand liggen de schatten voor het oprapen. Soms letterlijk langs de vloedlijn, soms verborgen onder de schuimkoppen van de zee. Benieuwd naar de schatten? Meld je dan aan!

Praktische info

Locatie

Strandweg 1, 3233 CW, Oostvoorne

Kosten

  Normaal Beschermer
Kinderen € 4,50 € 4,50

Inschrijving gesloten

Extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd. Daarom zal deze activiteit niet doorgaan.

Als je je hebt aangemeld voor deze activiteit, dan brengen we je ook per mail op de hoogte van deze aanpassing. Hartelijk dank voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Op het strand kun je eindeloos veel ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat er in de Noordzee haaien zwemmen? En dat je hun lege eieren op het strand kunt vinden? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze kindermiddag op het strand. Hoe leven de dieren die ooit in de aangespoelde schelpen woonden? En welke zeezoogdieren leven er nu eigenlijk voor de kust van Oostvoorne?

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en nieuwsgierig naar de antwoorden op deze en andere vragen over de zee? Meld je dan aan! Met een beetje geluk zien we misschien nog wel zeehonden.......

Deze middag wordt georganiseerd door het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg en Stichting Strand in Zicht. 

Praktische info

Parkeren

We starten en eindigen op het parkeerterrein aan het einde van de Strandweg te Oostvoorne, bij Restaurant Aan Zee (Strandweg 1, 3233 CW Oostvoorne)

Horeca in de buurt

Restaurant Aan Zee Oostvoorne

Wandelen
Leuk voor kids

Deze middag is speciaal en alleen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar! 

Deze middag is niet geschikt voor verjaardagsfeestjes. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Kies dan voor een van de zes doe routes die we vanaf het bezoekerscentrum hebben uitgezet.

Laarzen komen van pas

We gaan lekker naar buiten dus trek laarzen of waterdichte schoenen aan!

Bijzonderheden

Deze middag wordt georganiseerd voor kinderen. (Groot) Ouders kunnen er niet bij blijven. Dus (groot)ouders: neem stevige wandelschoenen mee en geniet ondertussen van een mooie wandeling door de duinen of over het strand!

Locatie

Strandweg 1, 3233 CW, Oostvoorne

Ook interessant

26 t/m 30 augustus
De Leidse Hooitocht 2020
Leuk voor kids
Leiden
Cultuurhistorie
Rhoon
zondag 25 oktober
Stilte wandeling op de Zaag
Wandelen
Krimpen aan de Lek