GEANNULEERD: Reeën spotten in het Mildenburgbos Mildenburg

  • De natuur in
  • GEANNULEERD: Reeën spotten in het Mildenburgbos

zaterdag 4 april 17:00 - 19:00 uur Op het voormalige landgoed Mildenburg leven reeën. Deze schuwe dieren laten zich in de schemer het beste zien. Zeker in dit jaargetijde wanneer er nog geen blad aan de bomen zit. Benieuwd? Meld je dan aan voor deze expeditie en ga op zoek naar de ree.

Praktische info

Locatie

Hoflaan, 3233 AN, Oostvoorne

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Inschrijving gesloten

Extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd. Daarom zal deze activiteit niet doorgaan.

Als je je hebt aangemeld voor deze activiteit, dan brengen we je ook per mail op de hoogte van deze aanpassing. Hartelijk dank voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Reeën in het Mildenburgbos, je weet dat ze er zijn, maar hoe vaak zie je ze nou echt?! Samen met onze gids ga je op zoek naar reeën op dit oude landgoed in Oostvoorne. 

Neem een verrekijker mee en kijk en luister aandachtig. De kans groot dat je oog in oog komt te staan met deze prachtige dieren zo aan het einde van de middag. Trek laarzen of waterdichte schoenen aan en het dragen van donkere kleding wordt aangeraden. Op deze manier ben je goed voorbereid!

De gids vertelt je tijdens de wandeling alles over de leefomgeving en het typische gedrag van deze dieren.

Deze excursie is ook heel leuk voor kinderen. Dus meld je aan en ga mee!

Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij de ingang van het Mildenburgbos aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Horeca in de buurt

Wapen van Marion

Wandelen
Openbaar vervoer

Vanaf Spijkenisse kun je bus 403 nemen richting Rockanje. Uitstappen bij bushalte De Ruy in Oostvoorne. Vanaf de bushalte is het een paar minuten lopen.

Leuk voor kids
Vogels kijken

Neem je verrekijker mee!

Locatie

Hoflaan, 3233 AN, Oostvoorne

Ook interessant

26 t/m 30 augustus
De Leidse Hooitocht 2020
Leuk voor kids
Leiden
Cultuurhistorie
Rhoon
zondag 25 oktober
Stilte wandeling op de Zaag
Wandelen
Krimpen aan de Lek