Struinen door de herfst! Duinen van Oostvoorne

zondag 27 oktober 14:00 - 16:00 uur De herfst kleurt, de herfst geurt en de herfst laat ons de mooiste paddenstoelen zien. Benieuwd wat er allemaal in dit jaargetijde te zien, te horen en te ruiken is? Trek dan je wandelschoenen aan en ga met onze gids mee de duinen in!

Praktische info

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Inschrijving gesloten

Vogels trekken naar het zuiden, bomen laten hun bladeren vallen en paddenstoelen schieten uit de grond. Er worden wintervoorraden aangelegd, slaapplekken opgezocht en zo is het in de natuur een drukte van belang. Ook in de Duinen van Oostvoorne. 

Ga mee met onze gids en hoor tijdens deze excursie wie er nu zo druk bezig is met het aanleggen van de wintervoorraden. Ontdek paddenstoelen zoals de Grote oranje bekerzwam door op zoek te gaan naar sinaasappelschillen. En geef je oren goed de kost: de roep van een overtrekkende Kleine zwaan is nooit ver weg. De gids kent de mooiste plekken in het duingebied en vertelt je er alles over.

Benieuwd? Zoek je stevige stappers alvast op en meld je aan!

Week van het Landschap

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, die van 12 t/m 27 oktober gehouden wordt door de provinciale Landschappen. In deze periode worden er in het hele land extra activiteiten georganiseerd om de natuur te beleven.
 
Bekijk alle activiteiten

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje. 

Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn

't Wapen van Marion Oostvoorne

Restaurant Aan Zee

Wandelen
Leuk voor kids
Laarzen komen van pas

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Ook interessant

Strandwandeling
Den Haag
Avontuurlijk
Den Haag
Strandwandeling
Den Haag