GEANNULEERD: Takken sjouwen, hutten bouwen kindermiddag

zaterdag 21 maart 14:00 - 15:30 uur Ooit al een echte hut willen bouwen in het Mildenburgbos? Meld je dan aan en sjouw en bouw deze middag met ons mee!

Praktische info

Locatie

Hoflaan 13, 3233 AN, Oostvoorne

Kosten

  Normaal Beschermer
Kinderen € 4,50 € 4,50

Inschrijving gesloten

Extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot 6 april 2020 zijn geannuleerd. Daarom zal deze activiteit niet doorgaan.

Als je je hebt aangemeld voor deze activiteit, dan brengen we je ook per mail op de hoogte van deze aanpassing. Hartelijk dank voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Heb je altijd al een mooie hut willen bouwen? Het materiaal waarmee je dat kunt doen ligt voor het oprapen in het bos! Samen met onze gids ga je op pad: het bos verkennen, takken verzamelen om uiteindelijk een prachtige hut te bouwen.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en niet bang voor vieze handen? Kom dan naar de kindermiddag! We beginnen en eindigen bij de werkschuur van de boswachters in het Mildenburgbos. Handen uit de mouwen dus!

Omdat het bouwen van hutten buiten best een klus is, hebben we na afloop binnen drinken en wat te eten klaar staan. 

Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg. 

Combinatietip voor ouders

Terwijl de kinderen druk in de weer zijn met sjouwen en hutten bouwen, hebben we een excursie speciaal voor (groot)ouders op het landgoed. Laat je verrassen door de kleurenpracht en ontdek het boeiende verhaal achter deze bijzondere planten en het landgoed.
Excursie voor de ouders  

Let op! Kinderen kunnen zich voor de kindermiddag aanmelden via de button Reserveren rechts op deze pagina. Wil je met de excursie op het landgoed mee, meld je dan aan via de blauwe button hierboven. 

Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij de ingang van het Mildenburgbos aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Horeca in de buurt

Wapen van Marion

Leuk voor kids

Deze middag is speciaal en alleen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar! 

Deze middag is niet geschikt voor verjaardagsfeestjes. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Kies dan voor een van de zes doe routes die we vanaf het bezoekerscentrum hebben uitgezet.

Laarzen komen van pas

We gaan lekker naar buiten dus trek laarzen of waterdichte schoenen aan! En kleding die vies mag worden.

Bijzonderheden

Deze middag wordt georganiseerd voor kinderen. (Groot) Ouders kunnen er niet bij blijven. Dus (groot)ouders: neem stevige wandelschoenen mee en geniet ondertussen van een mooie wandeling door de duinen!

Locatie

Hoflaan 13, 3233 AN, Oostvoorne

Ook interessant

Avontuurlijk
Oostvoorne
26 t/m 30 augustus
De Leidse Hooitocht 2020
Leuk voor kids
Leiden
Cultuurhistorie
Rhoon