Zomer in Zuid-Holland

Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zonnige zomerwandelingen. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling. Ideaal voor een vrije zomerdag!

Vraag de routes nu aan

In het kort

 • De routes variëren van 2 tot 18 kilometer.
 • Iedere route staat vol wetenswaardigheden over de natuur en de omgeving. Je kijkt hierdoor met andere ogen om je heen.
 • Verdwalen is haast uitgesloten door de koppeling met Google Maps. Als extraatje krijg je er ook een GPX-bestand bij.
 • De routes zijn ideaal voor op mobiel, maar uitprinten gaat ook prima met onze papierbesparende tips.

We sturen het pakket gelijk naar je op per mail.
Check eventueel je spam-box.

Zonnige zomerwandelingen

* Verplichte velden

Wil je via Tikkie een kleine donatie doen voor de natuur?*
Hidden
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. Bekijk hier het volledige privacybeleid. Als je je telefoonnummer invult, mogen we je vrijblijvend bellen voor meer informatie en om een bijdrage vragen.

Kijk mee over mijn schouders naar de bloeiende natuur en steek van alles op over de omgeving. Ik weet zeker dat je veel plezier beleeft aan deze mooie routes!

Menno van Lopik Boswachter

Menno van Lopik Boswachter

 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap

  Met de Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap ontdek je de mooiste gebieden. Deze grote papieren kaart biedt volop inspiratie voor een dagje uit.

  Lees verder

  Lees verder
 • 6 op de 10 inwoners van Zuid-Holland snakt naar meer natuur

  Uit onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Delta in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap, blijkt dat ruim 88% van de inwoners natuur in hun omgeving belangrijk vindt. Van de ondervraagden wil ruim de helft meer natuur in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Meer natuur? Het kán!

  Elke hectare groen is van groot belang voor planten, dieren en mensen. Help mee met het leggen van de puzzel voor meer natuur in Zuid-Holland.

  Lees verder

  Lees verder