Speciaal voor groepen

Iets te vieren met je vrienden, familie of bedrijf? Bij het Zuid-Hollands Landschap kun je een compleet dagje uit boeken in de natuur! De minimale groepsgrootte varieert per arrangement van 6 tot 15 personen.
Duik onder de grond en kom van alles te weten over de rijke historie van de Atlantikwall in het Vinetaduin in Hoek van Holland. Praat na over deze bijzondere excursie bij strandpaviljoen Jutter.
Wandel mee en ontdek de natuur van dit nieuwe schiereiland van opgespoten zand. Het arrangement start bij strandpaviljoen Flamengo’s in Kijkduin en we eindigen daar ook voor een lekkere lunch.
Van april t/m juli kun je een kijkje nemen achter de schermen van Eendenkooi Bakkerswaal bij Lekkerkerk. Je wordt ontvangen door onze gids en ontdekt dit bijzondere stukje cultuurhistorie.
We nodigen je uit voor een fraaie wandeling door de Voornse kustnatuur. De wandeling wordt voorafgegaan door een heerlijke lunch in paviljoen De Meidoorn, gelegen naast ons bezoekerscentrum Tenellaplas.
Ben je met een groep (6 -15 personen) en wil je eens lekker toeren in de Krimpenerwaard? Boek dan een arrangement bij Steppi-E. Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap profiteer je bovendien van een flinke korting.