Help mee

Er is zoveel moois te ontdekken in Zuid-Holland. Dankzij de hulp van vele donateurs en vrijwilligers zorgen we voor de groene schatten van de drukste provincie van het land. Kies op welke manier je de natuur wilt steunen. Een eenmalige donatie, of wil je je aanmelden als een van onze vaste Beschermers? Elke vorm van hulp is belangrijk.
Met een eenmalige gift steun je precies datgene wat jij belangrijk vindt. Geef bijvoorbeeld voor de bescherming van de bever, ons cultureel erfgoed of voorzieningen voor recreanten.
Als Beschermer help je om natuur aan te kopen en te behouden. Met je bijdrage zorgen we voor al die mooie groene plaatsen waar je van kunt genieten. Je krijgt er mooie voordelen en kortingen voor terug!
Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor de natuur en het landschap in te zetten?
Investeren in natuur levert rendement op: voor de natuur en voor uw bedrijf! We gaan graag een duurzame samenwerking met u aan.
Meer natuur voor hetzelfde geld: u kunt het Zuid-Hollands Landschap meer schenken zonder dat het u extra kost!
Ligt uw hart bij de natuur en wilt u dat het erfgoed van Zuid-Holland behouden blijft voor de toekomst? Via een nalatenschap steunt u ons werk op een bijzondere en persoonlijke manier.
Als Beschermer voor het Leven heeft u geen omkijken meer naar uw jaarlijkse bijdrage en kan de natuur rekenen op uw blijvende steun.
Het Zuid-Hollands Landschap beheert twee kampeerterreinen die liefhebbers van rust en natuur zeker zullen aanspreken. Voor slechts € 45 per gezin ben je een jaar lang Kampeerbeschermer van het Zuid-Hollands Landschap. Dat is genieten!