Houtverkoop Landgoed Leeuwenhorst Noordwijkerhout

zaterdag 3 maart 09:00 - 12:30 uur Op zaterdag 3 maart kun je weer hout kopen van het Zuid-Hollands Landschap voor allerlei doeleinden.

Praktische info

Locatie

Gooweg 36, 2211 XX, Noordwijkerhout

Op Landgoed Leeuwenhorst is dit jaar weer gezaagd om gevaarlijke bomen en dood hout langs en boven de wandelpaden te verwijderen. Een deel van dit hout stellen we tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar voor je.

Zoek je een mooie blokken eikenhout voor een bijzettafel, een stuk essenhout voor houtsnijwerk, hout als voedingsbron voor paddenstoelen in de tuin of juist een lange stam voor een totempaal. We hebben allerlei soorten hout, eiken, beuken, elzen, essen, esdoorn in diverse lengtes en diktes. Het hout is niet gesorteerd en je dient zelf te zoeken naar de meest gewenste stuk hout.

Ook is er hout voor de kachel of openhaard. De stammetjes laad je zelf in de kruiwagen om daarna in de auto te laden. Het hout moet thuis verder klein gemaakt worden en daarna worden gedroogd. Kruiwagens zijn op het terrein beschikbaar (eigen kruiwagen is niet toegestaan).

Medewerkers van het Zuid-Hollands Landschap zijn aanwezig om je waar nodig te helpen

Kosten
Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap betalen € 5,= per kruiwagen. Graag de Beschermerspas laten zien en contant betalen.

Nog geen Beschermer?
Dan kost het haardhout € 20,00 per kruiwagen. Het is natuurlijk mogelijk direct ter plekke Beschermer te worden. Dan krijg je de eerste kruiwagen met hout gratis! 

Beperkte voorraad
Per persoon kun je maximaal 3 kruiwagens brandhout kopen. Op = op! 

 

Stook verantwoord

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Praktische info

Ook interessant

Houtverkoop
Oostvoorne
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten
Houtverkoop
's-Gravenzande
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten
Leuk voor kinderen
Rockanje
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten