Kabouterspeurtocht! Bezoekerscentrum Tenellaplas

Zaterdag 16 t/m zondag 31 oktober 2021 Tijdens de herfstvakantie hoef je je geen moment te vervelen! Kom naar ons bezoekerscentrum met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje en volg als echte kabouter de kabouterspeurtocht.

Speuren als een echte kabouter

Speciaal voor de allekleinste, allernieuwsgierigste en allerdapperste speurneuzen hebben we deze herfstvakantie een kabouterspeurtocht uitgezet. Meld je aan in het bezoekerscentrum Tenellaplas. Met de route en opdrachten in de hand én een puntmuts op je hoofd struin je samen met je (groot)ouders door de duinen. Onderweg doe je allerlei gekke, grappige en belangrijke opdrachten. Vind je mooie takken, bladeren of andere schatten onderweg? Neem ze dan mee!

Terug in het bezoekerscentrum staat een knutseltafel klaar, waar je met al je gevonden schatten wat moois kunt maken. Natuurlijk liggen er ook andere leuke herfstknutsels klaar. Je (groot)ouders willen je vast een handje meehelpen. En... wij zorgen bij terugkomst voor wat lekkers voor de kleine kabouters!

Doe je mee?

Vooraf aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen bij het bezoekerscentrum. Daar toveren we je om tot kleine kabouter, met puntmuts natuurlijk. Meedoen kost slechts € 4,50 per kind en de speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Week van het Landschap

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, die van 16 t/m 31 oktober gehouden wordt door de provinciale Landschappen. In deze periode worden er in het hele land extra activiteiten georganiseerd om de natuur te beleven.
 
Bekijk alle activiteiten

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje. 

Honden welkom
Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn
't Wapen van Marion Oostvoorne
Restaurant Aan Zee

Wandelen
Leuk voor kids
Laarzen komen van pas
Bijzonderheden

Je gaat lekker naar buiten dus trek stevige schoenen of laarzen aan.

Locatie

Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje

Ook interessant

zaterdag 27 november
Kindermiddag braakballen pluizen
Leuk voor kinderen
Rockanje
Natuurexcursie
Oostvoorne
Natuurexcursie
Oostvoorne