Leidse Hooidagen 2016

Foto: Cor Kuyvenhoven Foto: Cor Kuyvenhoven

De Leidse Hooidagen 2016 zitten er weer op! Twee dagen lang kon iedereen genieten van mooi weer en leuke activiteiten in het prachtige polderlandschap van 't Vogelhoff.

Van het bouwen van een eigen bijenhotel tot het klimmen in de hooiberg, van varen in een doorzichtige kano tot slootje springen, van zelf een broodje bakken tot lekker uitrusten in het hooicafé, jong en oud hebben zich prima vermaakt.

Zien hoe leuk het was? Bekijk dan onze aftermovie.

Of geniet mee van de foto's!

Bedankt!

Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor je bezoek! Ook een bedankje aan alle bedrijven en organisatie die de Leidse Hooidagen tot zo'n succes maakten. En last but not least: een groot applaus voor alle vrijwilligers! Bedankt allemaal!

Fotowedstrijd

Hans Smittenaar wint het heerlijke kaaspakket van Boer en Goed in de fotowedstrijd van De Leidse Hooidagen. Iedereen bedankt voor het delen van jullie onwijs leuke foto's! We hebben er van genoten!
Ook meegenieten? Je kan de inzendingen bekijken via: www.zhl.nl/foto

Polsbandjes loterij

De winnaars zijn bekend! Belinda Gaag is de winnaar van de goedgevulde boodschappenbox van de biologische supermarkt "Ekoplaza",  Samira Elmahi wint het Boekenpakket van boekhandel Sylvester in Leiden en Greta Wassenaar wint de Stoere knuffel van Naturalis.
Bedankt voor jullie deelname!

Geef je mening

Wij zijn heel erg benieuwd wat jij vond van De Leidse Hooidagen! Wat was er goed? Wat kan er verbeterd worden? Je helpt ons enorm door een paar vragen te beantwoorden.
> Help mee

Partners

Onze hoofdpartners:

         

Onze overige partners: