Luisteren in het duin

Deze driedelige CD-serie is opgenomen in de Amsterdamse Waterleidingduinen, zowel in het Noord‑Hollandse deel als het Zuid‑Hollandse gebied. Wil Heemskerk, lid van de Club voor Natuurgeluiden Registratie, zwierf hier jaren rond en legde de klanken van zee, onweer, insecten, zoogdieren en talloze vogels in hoge kwaliteit vast.

Om een indruk te geven van zijn werk kun je een reportage bekijken, gemaakt door de Evangelische Omroep in 2013. Je zult versteld staan van het hoorspel dat zich afspeelt in het duingebied. 

Bij iedere CD zit een boekje, waarin de geluiden beschreven worden, evenals de dieren die op de achtergrond te horen zijn.

Profiteer van dit voordeel

Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap betaal je slechts 13,50 euro per CD uit deze serieDit is inclusief verzendkosten en BTW. Je bestelt direct via Giro 2741122 t.n.v. W. Heemskerk, onder vermelding van de volgende bestelcodes:

  • Voor het bestellen van Luisteren in het duin, deel 1: ‘ZHL CD01’,
  • Voor het bestellen van Luisteren in het duin, deel 2: ‘ZHL CD02’,
  • Voor het bestellen van Luisteren in het duin, deel 3: ‘ZHL CD03’,

Vermeld bij de bestelling: je naam, adres, woonplaats, e-mail adres, telefoonnummer en bestelcode, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de bezorging.

Bestellen en meer informatie

Voor het plaatsen van een bestelling of het verkrijgen van meer informatie, mail je naar:

heemskerk@natuurgeluid.nl