Geef de natuur een toekomst

Foto: Susanne Stout Foto: Susanne Stout

Via een nalatenschap kunt u de natuur in Zuid-Holland op een heel bijzondere en persoonlijke manier steunen. Daarmee regelt u nu alles voor later en geeft u de natuur een toekomst; zodat generaties na u ook van onze prachtige provincie kunnen blijven genieten.

Natuur in Zuid-Holland, voor nu en later

We zetten ons in om natuur en cultuurhistorie duurzaam veilig te stellen. De Stichting Het Zuid-Hollands Landschap beheert nu al zo’n 100 natuurgebieden en dat aantal groeit nog altijd. Op een zeer persoonlijke manier kunt u via een nalatenschap bijdragen aan meer natuur in onze drukke provincie. Iedere bijdrage, groot of klein, is zeer waardevol voor ons.

Er zijn drie bijzondere manieren om na te laten aan het Zuid-Hollands Landschap:

  • U kunt ons benoemen als enig erfgenaam
  • U kunt ons benoemen als mede-erfgenaam
  • U kunt ons benoemen als legataris 

Met uw nalatenschap geeft u de Zuid-Hollandse natuur een toekomst. Zodat u en generaties na u kunnen blijven genieten van prachtige natuurgebieden waarin van alles te ontdekken en te beleven is.

De natuur als nalatenschap

  • Het Zuid-Hollands Landschap is een Algemeen Nut Beogende Instelling, wat betekent dat we geen erfbelasting hoeven te betalen. U weet dus zeker dat uw nalatenschap volledig ten goede komt aan de natuur.
  • We mogen ook het CBF Erkend Goed Doel erkenning voeren. Alleen organisaties die betrouwbaar en transparant zijn ontvangen de CBF erkenningsregeling voor goede doelen.

Vragen? We staan voor u klaar
Marie-Louise Govers

Wij kunnen geheel vrijblijvend samen uw persoonlijke situatie bekijken en beantwoorden graag al uw vragen. Neem gerust contact op met Marie-Louise Govers via (010) 272 22 22 of stuur een e-mail m.govers@zhl.nl 

Verder kunt u geheel vrijblijvend onze folder over nalaten bij haar opvragen of deze direct online bekijken.
Bekijk de folder