Vacature boswachter Handhaving / reactietermijn gesloten

  • Nieuws
  • Vacature boswachter Handhaving / reactietermijn gesloten
donderdag 18 juli 2019

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap is op zoek naar een boswachter Handhaving (BOA) Ben jij een professional met ruime ervaring met groene wetgeving, kennis van en affiniteit met natuur en landschap? Beschik je over een goede fysieke conditie en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het betreft een parttime functie voor 13 uur per week (0,35 fte).

Update: de reactietermijn is inmiddels gesloten

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (1934) is een particuliere natuurorganisatie in de provincie Zuid-Holland die natuur, landschap en erfgoed beschermt en verbindt aan mensen. Wij doen dat samen met onze professionals, vrijwilligers, donateurs en bezoekers omdat wij natuur, landschap en erfgoed door willen geven aan toekomstige generaties. Onze toekomstvisie is vastgelegd in het meerjarenbeleidsplan 2019-2023. Onze stichting is voor zo’n 35% afhankelijk van subsidies, heeft een omzet van ca 7 miljoen, beheert 4.700 ha natuurgebied, heeft ca. 50.000 donateurs (beschermers), diverse bedrijfsvrienden en vele vrijwilligers.

De organisatie

De organisatie bestaat uit een deskundig en bevlogen team van ca. 50 medewerkers, verdeeld over de afdelingen T & O (Terreinen en Opstallen), Vrijwilligers/De Groene Motor, Financiën & Bedrijfsvoering en  MCF (Marketing, Communicatie en Fondsenwerving). De organisatie wordt bestuurd door de directeur samen met het managementteam. Het bestuur houdt toezicht op het realiseren van de beoogde doelen en adviseert bij strategische vragen. Het hoofdkantoor is vooralsnog gevestigd in Delft.

Het BOA-team en de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professionele collega die als onderdeel van het BOA-team kan worden ingezet in de avonden en de weekenden. Het BOA-team (5 personen) is verantwoordelijk voor handhaving en toezicht in al onze gebieden. Inzet gebeurt op basis van een rooster waarbij het uitgangspunt is dat daar waar nodig wordt gewerkt in tweetallen. Gebruik van dienstkleding en dienstauto is verplicht. De regio’s zijn:

  • regio Veenweiden met een regiokantoor in Gouderak,
  • regio Kuststreek met een regiokantoor in Hoek van Holland en
  • regio Eilanden met een regiokantoor in Oostvoorne.

Het zwaartepunt van je inzet zal in de regio Kuststreek liggen.

Dit vragen we

Het spreekt voor zich dat je een relevante opleiding op MBO-niveau gevolgd hebt (toezichthouder/-opzichter) of een volledige BOA-opleiding inclusief geweldbeheersing en beschikt over een geldige BOA-aanstelling (in domein 2). Je bent een professional met ruime ervaring met groene wetgeving en hebt  kennis van en affiniteit met natuur en landschap. De functie vraagt een teamspeler die stevig in zijn schoenen staat, beschikt over een goede fysieke conditie, zelfstandig en zelfredzaam is. 

Je bent klantgericht en communicatief waarbij je niet alleen toezicht houdt en handhaaft maar ook als gastheer contacten onderhoudt met bezoekers en gebruikers van onze terreinen en hen actief informeert over onze doelstellingen. Je woont bij voorkeur in de omgeving Rotterdam, Leiden. Salariëring betreft schaal 5 conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen.

Update: de reactietermijn is inmiddels gesloten

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.