Vacature programmamedewerker projectondersteuning (0,8 fte)

  • Nieuws
  • Vacature programmamedewerker projectondersteuning (0,8 fte)
vrijdag 19 juli 2019

De Groene Motor ondersteunt vrijwilligers in groen en erfgoed binnen de provincie Zuid-Holland. Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn we op zoek naar een enthousiaste programmamedewerker projectondersteuning (32 uur | 0,8 fte). We zoeken een collega die actief vrijwilligersgroepen en het team ondersteunt en een kei is in administratie. Daarnaast schrijf je mee aan ons vrijwilligersbeleid en breng je de kennis over aan onze vrijwilligers. Iets voor jou?

UPDATE: de reactietermijn is inmiddels verstreken.

De Groene Motor is sinds 2014 een programma in opdracht van de provincie Zuid-Holland dat zich richt op de ondersteuning van vrijwilligers in groen en erfgoed binnen de provincie Zuid-Holland. Het team van 6 medewerkers zet zich als netwerkorganisatie in om vrijwilligers op het gebied van natuur, landschap, erfgoed en stedelijk groen te ondersteunen en zelfstandig een waardevolle bijdrage aan de maatschappij te laten leveren.De Groene Motor maakt organisatorisch deel uit van het Zuid-Hollands Landschap en heeft een zelfstandige positie.

De organisatie

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (1934) is een particuliere natuurorganisatie in de provincie Zuid-Holland die natuur, landschap en erfgoed beschermt en verbindt aan mensen. Wij doen dat samen met onze professionals, vrijwilligers, donateurs en bezoekers omdat wij natuur, landschap en erfgoed door willen geven aan toekomstige generaties. Onze toekomstvisie is vastgelegd in het meerjarenbeleidsplan 2019-2023. De organisatie bestaat uit een deskundig en bevlogen team van ca. 50 medewerkers, verdeeld over de afdelingen T & O (Terreinen en Opstallen), Vrijwilligers/De Groene Motor, Financiën & Bedrijfsvoering en MCF (Marketing, Communicatie en Fondsenwerving). Het hoofdkantoor is vooralsnog gevestigd in Delft.

Wat ga je doen?

Je gaat werken als programmamedewerker van De Groene Motor. Iedere programmamedewerker heeft contact met vrijwilligersgroepen en burgerinitiatieven. Binnen het team ligt jouw focus op het ondersteunen van het team en verschillende projecten ten bate van het werk van zelfstandig werkende vrijwilligers-groepen. De projecten waar wij op dit moment aan werken zijn onder andere; veilig werken in het groen, de voucherregeling, boerenlandvogels, erfgoed en groen. Binnen deze onderwerpen zoeken wij een collega die actief de groepen en het team ondersteunt en ook de administratieve zaken voor zijn/haar rekening neemt. Je schrijft mee aan het vrijwilligersbeleid en brengt de kennis over aan onze vrijwilligers. Je bent aanspreekpunt voor zowel burgers als betrokken maatschappelijke organisaties (loketfunctie).

Wie zoeken wij?

Je bent van het ondersteunende type, leergierig, contactueel vaardig, je werkt gestructureerd, zelfstandig én als teamspeler. Je hebt een relevante opleiding op MBO+/Hbo-niveau, daarnaast beschik je bij voorkeur over aantoonbare ervaring en affiniteit met het veld van groen vrijwilligerswerk. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen. Je bent praktisch en uitvoerings-gericht en hebt ervaring in het begeleiden van projecten. Je bent flexibel inzake de werktijden (avonden/-weekenden).

Wat bieden wij?

Vooralsnog een aanstelling van 1 jaar voor 32 uur, die afhankelijk van de financiering en je functioneren omgezet kan worden in een vaste aanstelling. Salariëring bedraagt schaal 6 conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Je werkplek is in 2019 het Meisjeshuis in Delft. In 2020 verhuizen ZHL en De Groene Motor naar een andere locatie binnen de provincie Zuid-Holland.

UPDATE: de reactietermijn is inmiddels verstreken.

De eerste gesprekken zullen in de vorm van speeddates plaatsvinden op maandag 26 augustus a.s. De tweede ronde staat gepland op donderdag 29 augustus a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.