Online marketeer gezocht

 • Nieuws
 • Online marketeer gezocht
donderdag 7 november 2019

Denk jij dat onze website, social presence en online campagnes nog veel beter kunnen? En weet jij ook hoe je dat gaat doen? Mooi, dan ben jij de collega die we zoeken! Samen met het team van Marketing, Communicatie & Fondsenwerving zet je je in om ons verhaal te vertellen en steeds meer mensen enthousiast te maken voor ons goede doel: de natuur in Zuid-Holland. Het betreft een parttime functie (32 uur).

Word jij mijn nieuwe collega? We hebben veel mooie plannen voor het nieuwe jaar en samen met jou kunnen we hier een succes van maken.
Tim Remmel, Online marketeer bij Het Zuid-Hollands Landschap

De afdeling Marketing, Communicatie & Fondsenwerving bestaat uit 5 gemotiveerde professionals met elk een eigen specialisatie op marketing, (online) fondsenwerving en communicatie. Samen zetten ze al hun creativiteit en energie in om (steeds meer) mensen het werk van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap te laten leren kennen. De afdeling is verantwoordelijk voor het binnenhalen van donaties van particulieren, bedrijven en fondsen. Deze inkomsten zijn onmisbaar voor onze organisatie en daarmee voor de natuur in Zuid-Holland. De afdeling werkt vanuit Delft samen met de Boswachters Communicatie en Uitvoering in de regio en de collega’s van de afdeling Groene Motor/Vrijwilligers.

Wat ga je doen?

 • Met het team ontwikkel je online acties/campagnes waar iedereen enthousiast van wordt. Soms is dat een campagne om leads te verzamelen, een andere keer om donaties in te zamelen voor een van onze mooie projecten. Je kiest het juiste verhaal: open, eerlijk, aansprekend. En je haalt daarbij alles uit de technische mogelijkheden van onze online-systemen.
 • Je bent onze content-creator. Vanuit je groene hart laat je het verhaal van ZHL tot leven komen. Voor het maken van persberichten, nieuwsbrieven en webteksten draai jij je hand niet om.
 • Je zorgt ervoor dat onze website actueel blijft en stuurt actief op onze conversiedoel-stellingen. Ervaring met webbeheer via een CMS is een must, ervaring met Google Analytics is een flinke pré.
 • Je houdt onze social media kanalen actief bij en adviseert collega’s in de regio hoe ze Facebook, Twitter en YouTube het beste kunnen inzetten.
 • Je hebt een neus voor nieuws en interessante projecten en informatie uit de natuur. Als vanzelf houd je daarom contact met onze boswachters.

We zoeken iemand

 • Met HBO werk- en denkniveau met een opleiding in de richting van (E)marketing of communicatie of vergelijkbaar.
 • Met minimaal 3 jaar werkervaring in het online werkveld.
 • Die prima om kan gaan met de hectiek van deze afdeling. Snel kan schakelen tussen de verschillende taken en prioriteiten kan stellen.
 • Een teamspeler die er blij van wordt om dit mooie werk samen met anderen te kunnen doen
 • Een creatieve geest die de nodige energie en bruis meebrengt en durft te experimenteren.
 • Een collega met een no-nonsens mentaliteit die van aanpakken weet, flexibel inzetbaar is en ook bereid is om incidenteel in de avonden en/of weekenden te werken.

Wij bieden

 • Een aanstelling voor voorlopig 1 jaar parttime (32 uur) met uitzicht op een verlenging bij goed functioneren en voldoende projectfinanciering.
 • Een leuk en enthousiast team en zeer bevlogen en betrokken collega’s.
 • Een interessant werkveld dat continue in beweging is.
 • Wij hebben een actief personeelsbeleid met diverse scholings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • De functie is ingeschaald in schaal 6 van de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen.

Over ons

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap beschermt de natuur in de drukste provincie van ons land. Dat doen we door gebieden aan te kopen, in te richten en te beheren. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, ruim 50.000 beschermers en donateurs, bedrijven en fondsen maken we Zuid-Holland steeds een beetje mooier. Zo’n 50 deskundige en enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag met veel expertise en passie in voor de natuur. Dat doen ze vanuit ons hoofdkantoor in Delft, maar ook vanuit de drie regio’s waar we dichtbij onze natuurgebieden zijn en makkelijk toegankelijk zijn voor mensen in de buurt.

De procedure

Je sollicitatie met motivatie (bij voorkeur digitaal en in pdf) ontvangen wij graag uiterlijk 1 december 2019 gericht aan ZHL in Delft t.a.v. Nelleke van Bergen, N.vanbergen@zhl.nl. Voor vragen over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Fabian Paf, waarnemend afdelingshoofd en bereikbaar op telefoonnr. 06 1002 9946.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Word jij mijn nieuwe collega? We hebben veel mooie plannen voor het nieuwe jaar en samen met jou kunnen we hier een succes van maken.
Tim Remmel, Online marketeer bij Het Zuid-Hollands Landschap