Op avontuur in de natuur

Buiten is altijd leuker! Beleef samen met je ouders de mooiste avonturen in het Zuid-Hollands Landschap. Op deze pagina vertellen we alles over leuke activiteiten en evenementen voor kinderen.
Bij ons Bezoekerscentrum Tenellaplas hebben we zes avontuurlijke speurtochten uitgestippeld, voor diverse leeftijden. Niet alleen leuk om met het eigen gezin te doen, maar ook voor kinderfeestjes!
Het Zuid-Hollands Landschap heeft een leuke route uitgestippeld op Landgoed Ockenburgh, aan de rand van Den Haag. Scan de QR-codes met je mobiel en maak in drie kwartier een gave ontdekkingstocht.
Wat is er leuker dan samen met je kinderen de natuur ontdekken? Het Zuid-Hollands Landschap organiseert regelmatig leuke excursies en natuurdagen, speciaal voor kleine én grote kinderen. Bekijk hier wat er de komende tijd te doen is.
Op ons Youtube-kanaal vind je prachtige filmpjes over de natuur. Vooral de video's van Edwin Haighton zijn het bekijken meer dan waard. Abonneer je op ons kanaal en geniet van al dit moois!
Is fotografie echt jouw ding met je camera of je mobiele telefoon? Ga op pad en laat ons zien wat jij zo mooi vindt in de het Zuid-Hollands Landschap. Stuur je allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.
Het Zuid-Hollands Landschap heeft een eigen instagram account waar we je al het moois uit de natuur laten zien. We maken wekelijks leuke en leerzame stories. Tag ons met #zuidhollandslandschap