GEANNULEERD: Op zoek naar paddenstoelen in bos Huys te Warmont Warmond

  • De natuur in
  • GEANNULEERD: Op zoek naar paddenstoelen in bos Huys te Warmont

zondag 15 november 14:00 - 16:00 uur Op zoek naar paddenstoelen! Voor wie meer wil ontdekken over soorten, vormen, eigenschappen en leefwijze van die vreemde groeisels.

Praktische info

Locatie

Herenweg 139, 2361 EP, Warmond

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Inschrijving gesloten

Update i.v.m. het coronavirus

Wegens de toenemende cijfers en de aangescherpte maatregelen met betrekking tot corona, hebben we besloten om alle geplande excursies voor de komende tijd te annuleren. Dit is natuurlijk erg jammer, maar de gezondheid van jullie deelnemers, vrijwilligers en medewerkers staat voorop.

Als je je hebt aangemeld voor deze activiteit, dan brengen we je ook per mail op de hoogte van deze aanpassing. Bedankt voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Het vinden van een mooie of bijzondere paddenstoel is steeds weer een verrassing, ook al staat dit bos er soms vol mee. Sommige hebben opvallende kleuren of geuren, of ze hebben de gekste vormen. Over veel soorten bestaan leuke weetjes of kun je zelf veel ontdekken. Daar zitten ook zeldzame soorten bij. Trek stevige schoenen aan en ga mee op ontdekkingstocht door het bos van Huys te Warmont.

Praktische info

Parkeren

Wij starten de excursie aan het begin van de oprijlaan van het landgoed op het parkeerterrein bij het informatiebord. (Beperkt) parkeren kan aan het begin van het landgoed en anders in de naastgelegen Beatrixlaan in Warmond. 

Leuk voor kids
Tip van de gids

Neem een handspiegeltje mee om onder de hoedjes van paddenstoelen te gluren!

Locatie

Herenweg 139, 2361 EP, Warmond

Ook interessant

Leuk voor kinderen
Rockanje
Leuk voor kinderen
Rockanje
Excursie
Oostvoorne