Samenwerken

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Door samen te werken worden de belangen van de natuur en het landschap beter en effectiever behartigd. Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen van de flora, fauna en rust in hun buurt kunnen genieten en bereiken we meer. We werken daarom op allerlei manieren samen. Met lokale bedrijven en natuur- en milieuorganisaties, met de provincie, gemeenten en waterschappen.

We werken regelmatig samen met recreatieve en culturele ondernemers en organisaties. Samen met hen bieden wij bijzondere natuurbelevingen, zoals fietsarrangementen, kunstobjecten in de natuur, nieuwe wandelroutes en evenementen zoals een landgoedfair.

Wilt u ook samenwerken? Inge Bouwmans

Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem contact op met Inge Bouwmans, relatiemanager bij het Zuid-Hollands Landschap. Ze is te bereiken via i.bouwmans@zhl.nl.

LandschappenNL

Met ruim 100.000 hectare natuur in beheer, behoort LandschappenNL tot de grootste natuurbeschermings organisaties van het land. Het Zuid-Hollands Landschap is één van de twaalf provinciale landschappen die onder de vlag van LandschappenNL werkt. Ieder provinciaal landschap heeft een eigen karakter, maar samen zetten we ons in voor natuur, landschap en cultureel erfgoed bij u in de buurt.