Sint Silvester: avondwandeling door de natuur Duinen van Oostvoorne

  • De natuur in
  • Sint Silvester: avondwandeling door de natuur

vrijdag 20 december 19:30 - 21:15 uur Sint Silvester: we hebben zijn naam allemaal weleens gehoord, maar weten niet zo veel van hem. Wie was deze man en wat heeft oudejaarsdag met hem te maken? De Duinen van Oostvoorne vormen deze vrijdagavond een prachtig decor voor verhalen over een geheimzinnige man. Ontdek tegelijk dat hoe mooi de natuur is nadat de zon is ondergegaan!

Praktische info

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Inschrijving gesloten

Sint Silvester was paus van 314 tot 335 na Christus. Hij overleed op 31 december 335. Maar verder? Verder hangt er vooral een geheimzinninge sluier om deze man.

Tijdens de avondwandeling leer je Sint Silvester beter kennen door de boeiende verhalen van de gids. De Duinen van Oostvoorne vormen daar een prachtig decor voor, zeker in de avonduren. Verhalen komen tenslotte pas echt tot leven in het donker! De duinen voelen, ruiken en klinken dan ook anders. Ook daar weet onze gids alles van. Laat je (zak)lantaarn dus thuis en laat je verrassen door de natuur. Onderweg staat er een warm drankje klaar op een magische plek. 

Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij het Bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Duinstraat 12a, 3235 NK in Rockanje aanhouden.

Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn

't Wapen van Marion Oostvoorne

Restaurant Aan Zee

Leuk voor kids
Bijzonderheden

Een decemberavond kan guur zijn, trek dus warme kleren aan stevige schoenen.

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Ook interessant

zondag 20 december
Midwinterwandeling met muziek
Wandelen
's-Gravenzande
Wandelen
's-Gravenzande
Wandelen
's-Gravenzande