Stageplek GIS in de Krimpenerwaard (HBO/WO)

Foto: Sijmen Hendriks Foto: Sijmen Hendriks
 • Nieuws
 • Stageplek GIS in de Krimpenerwaard (HBO/WO)
vrijdag 22 oktober 2021

Wil jij werkervaring opdoen in ArcGIS PRO en Arcgis Online, je competenties verder ontwikkelen, je leerdoelen bereiken en werken bij een organisatie die ertoe doet? Dan hebben we een mooie kans voor jou, op een inspirerende plek midden in de natuur van de Krimpenerwaard.

Wie zijn wij?

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL) beschermt en ontwikkelt natuur in Zuid-Holland. Onze boswachters zorgen dagelijks voor het beheer van ruim 100 natuurgebieden. Want natuur is onmisbaar in de drukste provincie van het land. Natuur beschermen doen we met een deskundig en bevlogen team van circa 60 medewerkers, verdeeld over de vier afdelingen Terreinen en Opstallen, Vrijwilligers, Bedrijfsvoering en Marketing, Communicatie en Fondsenwerving (MCF). En natuurlijk samen met honderden vrijwilligers, ongeveer 50.000 donateurs en supporters, diverse bedrijfsvrienden en onze bezoekers. Wij zijn aan het groeien omdat we de doelen uit ons meerjarenbeleidsplan 2019-2023 willen realiseren en bieden jou de mogelijkheid om mee te groeien. Diversiteit is een van de speerpunten van ons strategisch HR-beleid. Wij willen dat mensen met allerlei achtergronden zich thuis voelen in onze organisatie en dat medewerkers bewuster gaan nadenken over een inclusieve werkomgeving. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten kunnen onze denkkracht vergroten en zorgen zo voor een beter resultaat en een grotere impact.

In de regio Veenweiden bieden wij in ons regiokantoor in Gouderak een HBO/WO student de unieke kans zijn/haar competenties te ontwikkelen, leerdoelen te bereiken en werkervaring op te doen op het gebied van ArcGIS Pro en Arcgis Online.

Wat vragen we?

 • Ruime ervaring met ArcgisPro, Arcgis Online en de Arcgis apps
 • Je bent beschikbaar voor 16 tot 36 uur per week voor een meewerkstage of als trainee
 • Je werkt zelfstandig en denkt oplossingsgericht
 • Sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden
 • Beschikking over eigen vervoer 

Wat bieden we?

 • Een stagevergoeding
 • Vergoeding van je reiskosten per OV of je reiskosten woon-werk tegen € 0,19/km
 • Begeleiding en coaching om te werken aan het ontwikkelen van je competenties en overeengekomen leerdoelen in relatie tot het eindproduct. 

Wat is het eindproduct?

 • Aan het eind van je stageperiode heb je een (onderdeel) van een natuurbeheerprogramma gebouwd in ArcgisPro en daarmee echt het verschil gemaakt voor het bos- en natuurbeheer in onze terreinen en bijgedragen aan een van onze meest cruciale bedrijfsprocessen.
 • Het natuurbeheerprogramma maak je online beschikbaar en bewerkbaar voor diverse interne gebruikers, denk aan boswachters en regiobeheerders, middels de verschillende Arcgis apps. 

Belangstelling?

Heb je belangstelling voor deze stageplaats? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV (graag in pdf) naar sollicitaties@zhl.nl aan Nelleke van Bergen (medewerker HRM).

Heb je vragen over de inhoud van de stage? Neem dan contact op met Rense Kragten, regiobeheerder Veenweiden:  06 10 517 547 of r.kragten@zhl.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.