Stagiair Online Communicatie

De Groene Motor heeft een hele leuke stageplek! Zij zijn per direct op zoek naar een online communicatie duizendpoot die voor hen een social media strategie gaat opzetten. Als creatieve content maker kan jij ook gelijk aan de slag met de invulling van deze strategie. Een mooie ervaring! Iets voor jou?

De Groene Motor ondersteunt groen vrijwilligerswerk, want we vinden het belangrijk dat vrijwilligers goed toegerust zijn om hun werk te doen. Dat zorgt voor meer plezier, zelfstandigheid en professionaliteit in het vrijwilligerswerk. De Groene Motor leidt vrijwilligers op, ondersteunt op het gebied van veilig werken en leent gereedschap uit. Soms is er geld of mankracht nodig om een project van de grond te krijgen. Ook dat regelen we waar mogelijk. We gaan graag continue in gesprek met vrijwilligers om de behoefte aan ondersteuning te peilen. De Groene Motor is een programma van de provincie Zuid-Holland en is onder gebracht bij het Zuid-Hollands Landschap

De Groene Motor zoekt

een echte content maker die de juiste snaar kan raken bij onze vrijwilligers en partners. Als digitale duizendpoot kan je de boodschap op een creatieve en pakkende manier overbrengen. Je zet een onderbouwde social media strategie neer en onderzoekt de mogelijkheden om nieuwe vrijwilligers enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk in het groen. Je kan goed en zelfstandig organiseren en samenwerken in een team.

Je hebt affiniteit met groen en vrijwilligers, kan goed met verschillende soorten mensen omgaan. Je bent nauwkeurig, zelfstandig en proactief.

Dit ga je doen

  • Bijhouden social media accounts De Groene Motor
  • Strategie social media opzetten
  • Nieuwsbrief De Groene Motor
  • Plaatsen en maken content platform ZelfDoen in Erfgoed en Groen
  • Interviews groepen en vrijwilligers
  • Agenda bijhouden en verbeteren
  • Betrokkenheid verhogen bij groepen bij platform

De Groene Motor biedt

Ruimte en begeleiding voor een ondersteunend programmamedewerker die in ons team niet als stagiair gezien wordt, maar de ruimte krijgt om een verschil te maken. Je krijgt de kans om in een flexibel team de vrijwilligers in het groen te leren kennen en voor welke uitdagingen zij staan. Begeleiding door coördinator De Groene Motor en programmamedewerker Communicatie. We zoeken een stagiair op HBO niveau. 

Iets voor jou?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende werkervaringsplek vóór 1 februari a.s. Motiveer waarom jij deze kans moet krijgen en richt je brief met CV aan Lotte Blanken l.blanken@degroenemotorzh.nl