Zomerkrant en -tips

Steun de natuur met een stopperadvertentie

Ruimte over in uw medium? Hieronder vindt u diverse stoppers om de Zomerkrant en Zomertips gratis aan te bieden bij uw lezers. Alvast bedankt voor het plaatsen!

 • Zomerkrant:

  Deze zomer starten met een gratis Zomerkrant? 🗞️ Vraag ‘m aan bij het Zuid-Hollands Landschap!

 • Zomertips:

  De zomer staat voor de deur! ☀️ Ontvang 5 weken lang de leukste zomertips van de boswachters van het Zuid-Hollands Landschap om zelf op pad te gaan!

 • Meer duingraslanden in drukke Randstad 

  Woekerende bramen, vergrassing van de duinen, een veelheid aan struiken: ook in onze gebieden hebben we last van de stikstofdepositie. Projectleider Quincy de Bruijn vertelt welke maatregelen we daartegen treffen in onze duingebieden ten zuiden…

  Lees verder

  Lees verder
 • Meer ademruimte voor mens en natuur

  Door het uitbreiden van woonwijken, wegen en bruggen voelt het alsof we haast geen ademruimte meer hebben. Met uw steun willen we kwetsbare natuur beschermen en ons landschap op een positieve manier ontwikkelen. Helpt u mee?

  Lees verder

  Lees verder
 • Strook vol leven

  Om de schoonheid te snappen van de Elfenbaan, een langgerekt natuurgebied tussen Zoeterwoude en Bodegraven, moet je het verhaal erachter kennen. Of iets heel bijzonders meemaken. Dat laatste gebeurde, toen we op pad gingen met…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder