Trots op nieuwe Multivan!

  • Nieuws
  • Trots op nieuwe Multivan!
dinsdag 3 september 2019

Super trots zijn we op de nieuwe ‘Multivan’ van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap! Het is een gloednieuwe schaftwagen voor onze vrijwilligers én een ontmoetingsplek op evenementen die daarnaast gebruikt kan worden voor educatieve doeleinden. Tijdens de Leidse Hooidagen 2019 was de nieuwe Multivan voor het eerst te bewonderen!

Help mee met een gift en steun de natuur bij jou om de hoek!

In juli is de Multivan officieel overhandigd op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst aan onze vrijwilligers, op de dag dat Stichting Het Zuid-Hollands Landschap haar 85-jarig bestaan vierde. De nieuwe wagen is volledig mogelijk gemaakt door een gift van een stichting die de natuur een ontzettend warm hart toedraagt en het belangrijk vindt om mensen bewust te maken van de wereld waarin ze leven. Dankzij HOCAR Aanhangwagens en Cris Cras Reclame uit Lekkerkerk is de multivan mede gerealiseerd.

Leidse Hooidagen

In het weekend van 31 augustus en 1 september beleefde de Multivan zijn debuut op de Leidse Hooidagen in Polderpark Cronesteyn in Leiden. Vanuit de multivan werden bezoekers geïnformeerd over Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en mensen konden ter plekke Beschermer worden.

Spot jij de Multivan?

Spot jij de Multivan tijdens één van onze evenementen of ergens in de natuur waar onze vrijwilligers aan de slag zijn? Maak een foto en deel het met ons op instagram via de tag #zuidhollandslandschap of deel foto met ons op Facebook:

Deel je foto op Facebook

Help mee met een gift en steun de natuur bij jou om de hoek!