Tweedehands boekenmarkt

Tweedehands boekenmarkt

zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari Op zoek naar een mooie natuurboek? Kom dan naar de boekenmarkt in bezoekerscentrum Tenellaplas. Hier vind je mooie, oude en doorleefde natuurboeken. Er zitten pareltjes tussen dus kom langs en wie weet vind je het boek waar je al zo lang naar op zoek bent!

Tweedehands boekenmarkt

Praktische info

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Het is zo langzamerhand een begrip in de regio aan het worden: de boekenmarkt in bezoekerscentrum Tenellaplas. Iedere kerstvakantie stallen we al het moois uit dat we in de loop van het jaar krijgen, vinden en weer verkopen. Ben je op zoek naar dat ene natuurboek dat niet meer wordt gedrukt, of een mooi magazine met natuurweetjes, kom dan langs in de kerstvakantie. We zijn in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10:00 - 16:30 uur m.u.v. de maandagochtend, dan is het bezoekerscentrum gesloten. De opbrengst van de boekenmarkt komt ten goede aan het educatieve werk in het bezoekerscentrum.

Oproep

Ben je niet op zoek, maar heb jij nog mooie oude natuurboeken in je kast staan die ook wel naar een nieuwe natuurliefhebber zouden kunnen? Doneer ze aan Stichting Het Zuid-Hollands Landschap voor onze boekenmarkt in bezoekerscentrum Tenellaplas. Breng ze langs tijdens onze openingstijden, wij zijn er ontzettend blij mee! www.zhl.nl/tenellaplas

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje. Wanneer deze parkeerplaats vol is, kun je ook parkeren op onze parkeerplaats aan de Berkenrijsweg. Vanaf daar is het een kleine wandeling naar het Bezoekerscentrum. Volg de zwarte pijlen.

Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn
't Wapen van Marion
Restaurant Aan Zee

Openbaar vervoer

Vanuit Rotterdam neemt u de metro naar Spijkenisse centrum. Vervolgens neemt u buslijn 403 naar Oostvoorne en stapt u uit bij de halte Berkenrode. Loopt u daarna ongeveer 50 meter door in de rijrichting van de bus en sla rechtsaf bij de bordjes ‘Bezoekerscentrum ZHL’. Het is nu nog 25 minuten lopen.

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Ook interessant

zondag 20 december
Midwinterwandeling met muziek
Wandelen
's-Gravenzande
Wandelen
's-Gravenzande
zondag 18 oktober
Herfstwandeling Ockenburgh
Wandelen
Den Haag